Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Knk bende xiaomi mi6 vardı herşeyi yapıyordum tel de root vardı istediğim özelleştirme istediğim rom yada arayüzü yükleyebiliyordum telefona pubg oynuyordum ama kulaklık la şarjı aynı anda bağlayamıyodum tek bi giriş vardı telefonda bi kaç aparat kullandım randıman alamadım en sonunda arkadaşın gazına geldim kulaklık girişi olan iphone 6s aldım almaz olaydım tamm kulaklık şarj ikisini aynı anda takabiliyorum ama hep aynı arayüzden tiksinti geldi artık özellikle sanal tuş ların olmamasından sürekli orta tuşu kullanmaktan gına geldi jb yaparsam ilk işim bu son uygulamalar panelini değiştirmek olacak alttan kaydırmalı yapsalar ya şunu ya iphone 10 da ki gibi çok mu zor internet hızımı anlık olarak görmek istiyorum bunu yapmak çok mu zor ios insanı zorla jb yaptırmaya çalışıyor yemin ediyorum xiaomi ara yüzünü özledim ama eğer maddi durumum düzelir se meuzu 16th alıcam android in**** yiyim kıymetini bilemedim root yapmanın kolaylıgını özledim.

Ha bide şu iphone da arama yapıcam rehberde tek tek isim arıyorum şu rezilliğe bak nerde o Android de ki gibi tuşlara basarak kişi arama iki tuşa basıyodum hemen öneriyor du ios resmen işkence gibi bi sayfaya giriyorum çık tuşu taa en üstte Sol da adamlar resmen girdiğimiz yerden çıkamayalım diye çık butonu nu ulaşması en zor yere koymuşlar şu ara yüzü kısa yolları tasarlayan ekibi tokatlayasım geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
sen özgürlükten söz ediyorsun benim verdiğim cihaz listesinden demek istediğim stabil sistem performansı. Biri elma biri armut tabiki kıyaslamaz ve bu muhabbetin sonun gelmez hiç bir zaman. Sadece kişisel Tercihlere göre seçim yapılır. 😉

13.3 te JB yapmamıştım güncelleme gelir diye bekledim baya ve 13.3.1 geldi yükledim.
şimdi JB yapacağım hangi sürüme önerirsiniz 13.3 mü 13.3.1 mi tweaks desteği ve diğer konularda hangisi daha avantajlı olur sizce ?

EA61CD45-7141-4C13-A891-17A0A88CE84C.jpeg

Son düzenleme:
Ben iphone 6s kullanıyorum ios 13.3 le ios 13.3.1 arasında pek bi fark görmedim açıkçası

mersin içi macos cihazıyla bana yardımcı olabilecek var mıdır? win için denenen sanal sürümlerde olmuyor çünkü sırf bunun için telefonu 13.3 e düşürdüm

Arkadaşlar sanırım yakında linux desteği gelecekmiş. Laptopa linux kurarak bunu yapmak mümkün olur mu sizce ?

az önce laptop'ta ra1nusb yöntemiyle arkadaşımın telefonu jailbreak yaptım bir gazla 12.4 olan iphone x hemen güncelledim kendimede jailbreak yapmak için telefon 13.3.1 güncellenmiş ve chechra1n 13.3.1 desteği yok galiba dimi

az önce laptop'ta ra1nusb yöntemiyle arkadaşımın telefonu jailbreak yaptım bir gazla 12.4 olan iphone x hemen güncelledim kendimede jailbreak yapmak için telefon 13.3.1 güncellenmiş ve chechra1n 13.3.1 desteği yok galiba dimi

Checkra1n ile 13.3.1 de jb yapabilirsiniz. Sadece işleme başlamadan önce cihazı kendiniz recovery veya dfu moda almanız gerekli

evet şimdi youtube üzerinden gördüm bence araştırmadan biraz yazmış olduk teşekkürler genede hocam

Bu diğer arkadaşlara da örnek olsun. Her yeni sürüm çıktığında buna da JB oluyor mu diye sormasınlar. Kendiniz DFU moda sokarak, her sürüme JB yapılır.

Bu diğer arkadaşlara da örnek olsun. Her yeni sürüm çıktığında buna da JB oluyor mu diye sormasınlar. Kendiniz DFU moda sokarak, her sürüme JB yapılır.

Kaybımız genede büyük hocam şu jailbreak sadece carbridge için kullanıyordum oda sanırsam ios 13 için güncellenmemiş :(

Kaybımız genede büyük hocam şu jailbreak sadece carbridge için kullanıyordum oda sanırsam ios 13 için güncellenmemiş :(

IOS 13 sisteminde çok değişiklik yapıldığı için çoğu Tweaklerin yeniden yazılması gerekiyor...

CarBriedge tweak’ide bunlardan biri olduğu için ne zaman güncelleme alır bilinmez... Bu geliştiricinin zamanına bağlı...

Ama mutlaka güncelleme alacaktır...

Varsa videosu atabilirmisiniz ? Ben hala 13.3 ne zamandır yapamadım olmuyor. Checking if device is ready de kalıyor. Dfuya aldığım da programdaki start pasif gözüküyor. Veya ben mi alamıyorum dfuya cihazım 8 plus

Biri bana yardımcı olabilirmi. JB yaptım telefonu fakat cydia impactor sürekli hata veriyor hata kodu 173 sanırım biraz araştırdım nette bişeler denedim fakat bi türlü ipa dosyası yükleyemedim JB konusunda çok tecrübem yok ama yönergeleri aynen uyguluyorum olmuyo icloud ismini giriyorum şifreyi giriyorum olmuyor

Biri bana yardımcı olabilirmi. JB yaptım telefonu fakat cydia impactor sürekli hata veriyor hata kodu 173 sanırım biraz araştırdım nette bişeler denedim fakat bi türlü ipa dosyası yükleyemedim JB konusunda çok tecrübem yok ama yönergeleri aynen uyguluyorum olmuyo icloud ismini giriyorum şifreyi giriyorum olmuyor

Cydia impactor 4 aydır çalışmıyor... 3UTools ile deneyin

şimdi deniyorum hocam umarım yapabilirim çok teşekkür ederim
[automerge]1580562216[/automerge]

3UTools macos için varmı acaba

3UTools macOS için maalesef yok...
Windows için sadece...

Google da arama yapın belki direk kurabileceğin bir link bulursun..

Checkra1n Jailbreak için "Linux" versiyonu yayınlanmıştır...
778c89ddb98e58a55a9312cbc58548b4.jpg

Geri