Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Olme eşşeğim olme. Her zaman bilgisayara bağlıyız yani. Boş iş bence. Diğer jailbreak sürümleri miss, bilgisayarsız bas çalıştır bitti

Windows sürümü çıksın yeterki ben razıyım valla iphoneu jb siz kullanmak resmen çin iskencesi gibi özellikle android den geçen biri olarak aşırı korumacı aşırı kapalı bi sistem,,gerekirse hergün pc başına oturup jb yaparım yeterki kurtarsın beni şu hapishaneden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Windowsu kaldırıp mu kurdunuz yoksa harddiskinizi ikiye bölüp mü bir tanesine mojave kurdunuz?

Windows kaldirmadim hocam. Harici bir diske kurdum ayirmadim herhangi bisey. Harici disk bostu bende ona kurdum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torrent ten vmware image i var mojavenin. Onu indirebilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Şu an 12.1.2 versiyonundaym. Mac'te kullanıyorum. Sürüm yükseltip jb yapmalımıyım. Yoksa yeni jb için beklemelimiyim ? Apple yeni sürüm çıkarttığında JB yapamamaktan çekiniyorum.

Şu an 12.1.2 versiyonundaym. Mac'te kullanıyorum. Sürüm yükseltip jb yapmalımıyım. Yoksa yeni jb için beklemelimiyim ? Apple yeni sürüm çıkarttığında JB yapamamaktan çekiniyorum.
Cihazın ney bilmiyorum ama iOS 13 jb Semi tethered yani cihaz kapanırsa eğer jbyi tekrar aktif edebilmek için pcye ihtiyacın var. İos 12 deki jb yöntemine göre kulaga biraz saçma geliyor sanki.. karar tabi gene de sizin.. surum yükseltmesenizde shsh kayıtlarınızı devamlı alın

Yazmayı unutmuşum 6s IOS 12.1.2 kullanıyorum. Evet tekrar jb yöntemi biraz zahmetli. 12.1.2 hariç 12.4 ve üstü tüm sürümlerin shsh kayıtları var. Derdim şurada ; Apple kalkıpta şu an jb yapılanlardan hariç bir sürüm çıkarırsa ve ben ios 13'te JB yapmamış isem bu şansımı kaçırırmıyım. Ya da ara sürüme elimde ki shsh kaydı ile restore edebilirmiyim ? Misal ; şu an 12.1.2 kullanıyorum, 12.4'e restore edebilirmiyim :)

Yazmayı unutmuşum 6s IOS 12.1.2 kullanıyorum. Evet tekrar jb yöntemi biraz zahmetli. 12.1.2 hariç 12.4 ve üstü tüm sürümlerin shsh kayıtları var. Derdim şurada ; Apple kalkıpta şu an jb yapılanlardan hariç bir sürüm çıkarırsa ve ben ios 13'te JB yapmamış isem bu şansımı kaçırırmıyım. Ya da ara sürüme elimde ki shsh kaydı ile restore edebilirmiyim ? Misal ; şu an 12.1.2 kullanıyorum, 12.4'e restore edebilirmiyim :)
Sorunuzu anladım zaten ama bulunan açık donanımsal bir açık olduğu icin sizin cihazınıza sürekli jb çıkacaktır diye düşünüyorum.. şahsen ben iOS 12 de kalırdım ama tabi biraz da şans meselesi bu isler :) iOS 13 de 6s performansı nasıl bunu da bilmek lazım.. ve ara sürüme su an icin guncelleyemezsiniz diyebiliyorum imkan varsa arkadaşlar yardimci olacaktır ama benim bildiğim bu kadar.. bu yeni bulunan açık ile surum düşürme yükseltme işlemleri de yapılabilecek.. tabi hepsi zaman :)

Bir çin atasözü geldi aklıma "çalışıyorsa kurcalama". Bu sürüm de herşey çalışıyorken kalmak en iyisi. Donanımsal açık olduğunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim hocam. :)
[automerge]1574063328[/automerge]

Filza yönteminde aynı cihazdan aktive sorunu olmayan başka bir cihaz daha gerekli anladığım kadarıyla. Yani örneğin benim elimdeki SE'ye şebekeyi getirmem için bir tane daha SE'ye ihtiyacım var. Dosya kopyalama yöntemi için yani. Ben öyle anladım, yanlış mı anladım bilmiyorum. :)
Kardeş ne yaptın şebeke geldimi yaptınmı
[automerge]1574329740[/automerge]
Kar
Ben teşekkür ederim hocam. :)
[automerge]1574063328[/automerge]

Filza yönteminde aynı cihazdan aktive sorunu olmayan başka bir cihaz daha gerekli anladığım kadarıyla. Yani örneğin benim elimdeki SE'ye şebekeyi getirmem için bir tane daha SE'ye ihtiyacım var. Dosya kopyalama yöntemi için yani. Ben öyle anladım, yanlış mı anladım bilmiyorum. :)
Kardeş ne yaptın şebeke sorunu halloldumu işe yaradımı filza

Son düzenleme:
Millet jailbreak ini yükledi kullanıyor biz hala Windows bekliyoruz 😭 lanet olası pc ye bir türlü kuramadım

Geri