Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

5s ve eski cihazlar için yeni güncelleme ( 12.4.4 ) yayınlanırmı sizce. Yoksa 5s e miras mı kaldı bu jb aracı :)

abiler bi yardım lütfen :D ilk defa jailbreak yapacağım benim macte böyle çıkıyor hangi seçeneği seçmeliyim ? Kullandığım telefon İphone x sürüm 12.3.1.... Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için. Verbose Boot ve Safe mode açık mı kalacak ?
1.jpeg2.jpeg

macOS bir türlü kuramadım USB den yükleme ekranına geliyorum her seferin de bir yerde tıkanıyor

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abiler bi yardım lütfen :D ilk defa jailbreak yapacağım benim macte böyle çıkıyor hangi seçeneği seçmeliyim ? Kullandığım telefon İphone x sürüm 12.3.1.... Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için. Verbose Boot ve Safe mode açık mı kalacak ?
Ekli dosyayı görüntüle 14949Ekli dosyayı görüntüle 14950

Hocam klikleri kaldirin telefonu baglayin start diyin. Recovery moda kendi gececek. Program seni uyaracak zaten dfu moda alin die. Dfu moda alin devam edin isleme

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MacOS dışında Windows için jb bekliyorum yana yakına, ne zaman gelir tarih verildi mi bide ios 13.3 yüklü bu sürüme uyarmı jb yeni geçtim iosa bekleye bekleye kök saldık resmen 😂 iphone 6s e şu yukarı kaydırarak uygulamalar arasında geçiş özelliği veren tweak için bekliyorum jb acayip hoşuma gidiyor o tweak
[automerge]1573824925[/automerge]
bu site sahte dimi?

Son düzenleme:
arkadaşlar bir tane mac os pc buldum, telefon kapalı iken programı başlatıp sonrasında cihazı dfu moduna mı alacağım? işlemi yaparken bir ekran çıkıyor ve tuşlara 10 ar saniye basılı tutun diyor fakat olmuyor tam olarak nasıl yapmam gerek rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar bir tane mac os pc buldum, telefon kapalı iken programı başlatıp sonrasında cihazı dfu moduna mı alacağım? işlemi yaparken bir ekran çıkıyor ve tuşlara 10 ar saniye basılı tutun diyor fakat olmuyor tam olarak nasıl yapmam gerek rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

mac os eski ise uygulama çalışıyor ama hata veriyor.
bence windows u beklemek lazım

Orjinal gibi dur
MacOS dışında Windows için jb bekliyorum yana yakına, ne zaman gelir tarih verildi mi bide ios 13.3 yüklü bu sürüme uyarmı jb yeni geçtim iosa bekleye bekleye kök saldık resmen 😂 iphone 6s e şu yukarı kaydırarak uygulamalar arasında geçiş özelliği veren tweak için bekliyorum jb acayip hoşuma gidiyor o tweak
bu site sahte dimi?
uy
bu site sahte dimi?
orjinal duruyor ama linklere tıklamaya korktum öyle bir bilgi yok çünkü sitede bilgisayarsız yada windovsla diyor zamanla ikisinde çıkacak ama bu sahte gibi

Orjinal gibi dur

uy

orjinal duruyor ama linklere tıklamaya korktum öyle bir bilgi yok çünkü sitede bilgisayarsız yada windovsla diyor zamanla ikisinde çıkacak ama bu sahte gibi

linke tıklayınca başka bi sayfaya atıyor farklı uygulamalar indirmeye yönlendiriyor sözde o uygulamaları indirip bi süre kullanınca jb linki açılıp indirilebilir hale gelecekmiş bence kesin sahte

Ben elimdeki SE ve 6'yı bypass yaptım. App store kimliği olarak giriş yapıyor ama iCloud aktif etmiyor. Şebeke de gelmiyor, bilginize arkadaşlar..

Ben elimdeki SE ve 6'yı bypass yaptım. App store kimliği olarak giriş yapıyor ama iCloud aktif etmiyor. Şebeke de gelmiyor, bilginize arkadaşlar..

tekrar yazılım attın mı bir şeyler yaptın mı çözmeye çalıştın mı neler yaptın. bir şeyler yapılırsa düzelebilir uğraşmak lazım bence uğraş bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.

Geri