Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Bende 30 defa denedim yönlendirmeyi dfu moda geçmedi.Bir yerde hata yapıyoruz
Çok basit, nasıl yapmaya çalıştığını ya da kaynak olarak nereye baktığını paylaşır mısın?

DFU Mod

**Telefon açıkken işlemlere başlanacaktır.

1. Ses Artı tuşuna kısa basın ve bırakın.
2. Ses Eksi tuşuna kısa basın ve bırakın.
3. Güç düğmesini iPhone yeniden başlatılana veya ekran siyaha dönene kadar basılı tutun.
4.Ekran kapandığında Güç tuşunu bırakmadan Ses eksi tuşuyla beraber 5sn. basılı tutun
5. 5 sn. sonra güç düğmesini serbest bırakın ve DFU modu başlatılana kadar sadece Ses Eksi tuşuna basılı tutun.

Çok basit, nasıl yapmaya çalıştığını ya da kaynak olarak nereye baktığını paylaşır mısın?

DFU Mod

3. Güç düğmesini iPhone yeniden başlatılana veya ekran siyaha dönene kadar basılı tutun.
4.Ekran kapandığında Güç tuşunu bırakmadan Ses eksi tuşuyla beraber 5sn. basılı tutun
5. 5 sn. sonra güç düğmesini serbest bırakın ve DFU modu başlatılana kadar sadece Ses Eksi tuşuna basılı tutun.
10 15 defa denemişimdir bi türlü geçmiyor
yazdıgın gibi de denedim, uygulamadaki yönlendirmede ki gibi denedim geçmiyor

iphone 8 13.1.3

10 15 defa denemişimdir bi türlü geçmiyor
yazdıgın gibi de denedim, uygulamadaki yönlendirmede ki gibi denedim geçmiyor

iphone 8 13.1.3
Yazdığım gibi dene, başlamadan önce cihazı kablo ile pcye bağlaman gerekiyor unutma, adımlara dikkat et, istersen pcden itunesi de aç, dfu moda düşünce itunes ekranında belli olur.

mojave de sorun çıkarmıyor kendim yaptım o forumdaki mesajınızı da gördüm işlemciniz desteklemediği i.in sorun çıkartabilir demiş yoksa sürüm olarak mojave de sorun yok.

Arkadaşlar sizce windowsa ne zaman çıkar. çıksa bile bu jailbreak i çıkaranlar mı sürecek piyasaya?

Birazdan çıkartıyorum 😁 ya da şöyle söyleyeyim yeni bir iPhone aldım ne zaman bozulur 😁

DFU Mod

Recovery moda gectikten sonra hem ekrandaki yonergeyle hemde sizin oneriniz gibi yaptim.iphone x gecmiyor.surum 13.1.3..telefon normal açılıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dfu moda geçtiğinde ekranda itunes mu yoksa bilgisayar işareti mi çıkıyor, dediğiniz işlemleri yapınca bilgisayar çıkıyor ama checkrain programı dfu ya geçme adımlarını gösteriyor, uygulamada dediklerini yapınca da telefon normal açılıyor

Recovery moda gectikten sonra hem ekrandaki yonergeyle hemde sizin oneriniz gibi yaptim.iphone x gecmiyor.surum 13.1.3..telefon normal açılıyor

Kardeş telefonu kapat USB kabloyu tak bilgisayara tak açılırsa kablo takılı iken tekrar kapat açma tuşuna bas ve ses kısma tuşuna bas aynı anda elma logosu gelsin kapama tuşunu bırak ses kısma tuşuna basmaya devam et mutlaka olur inşaAllah tamam keşke benimde x im olsa of off

merak edenler için çoğu 12.4 için uyumlu tweakler halen uyumlu(12.4.2 ve 12.4.3) (A7 A8). Anemone çalışmıyor fakat unc0ver için olanını da denemedim.

sierra kuranlar high sierra denesin. ekran kartı mojave desteklemeyen masaüstü kullanıcıları dahili gpu (işlemcinin) ile kurulum yapabilir.

Ewet arkadaşlar şimdi kurulum başarılı macOS şimdi deneyelim bakalım

Geri