Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

UICache konusunda sorunlar mevcut galiba. iCleaner Pro, SafeShutdown gibi tweakler yükledikten sonra elle UICache yapmadığım sürece ikonları gelmedi nedense.

IOS 13.x SpringBoard için bazı uygulamalar güncelleme alacaktır ( Tweak icon )

Öyle bir muallakta kaldım ki JB yapsam mı yapmasam mı sürüm yükseltsem mi yükseltmesem mi diye

fake site icin ozur dilerim arkadaslar, bilerek yapilmadi.
macos mojave (macbook pro) ile tek seferde jb yapildi. (ios 13.2.2)

1-2 haftaya windows sürümü çıkacaktır elbet. Şimdiden çıkan sürümü inceleyip portlamaya çalışanlar vardır.

@yusuf.ozgul lütfen şuan 12.4 de kullandığımız jb den farklarını açıklayabilir misin macOS üzerinden yükleme dışında
Cihazın kapanıp açılmasında yeniden Bilgisayar ile Jailbreak yapmanız gerekiyor. Diğer kısımlar aynı. Haftalık ipa imzalamaya ihtiyaç yok ve iOS güncellemelerle bu açık çalışmaya devam edebilecek. Elmada kalsa bile çözümünüz olacak yani.

Hocam konuda Sierra demişsiniz. Hangi MacOS sürümünde sorunsuz çalıştırırım? Sierra mı ? Mojave mi ? Birde şu an da 12.4.1 kullanıyorum 13.2.2'ye geçsem iyi olur mu ?
Catalina’da problem yok. Olabildiğince güncel olsun sorun olmaz. macOS üzerinde uygulamanın çalışması başarılı şekilde görmesi yeterli.

Tweaklerin guncellemesi olsun, stabilite guncellemeleri olsun ben bu hafta bekler bir dahaki hafta jailbreak yaparim. Hali hazirda jailbreak varken kasmanin bir anlamı yok...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweaklerin guncellemesi olsun, stabilite guncellemeleri olsun ben bu hafta bekler bir dahaki hafta jailbreak yaparim. Hali hazirda jailbreak varken kasmanin bir anlamı yok...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jailbreak varken hemen geçmenize ihtiyaç yok. Bekleyebilirsiniz.

Catalina’da problem yok. Olabildiğince güncel olsun sorun olmaz. macOS üzerinde uygulamanın çalışması başarılı şekilde görmesi yeterli.

Hocam sistemim eski olduğu için o sürümü desteklemiyor.Mojave indirdim onu kurmaya hazırlanıyorum fakat bu seferde JB yapsam mı yapmasam mı diye kararsız kaldım tweakler azmış zamanla gelicektir ama bilemedim. Birde 12.4.1 için de aynı şey geçerli mi acaba

Hocam sistemim eski olduğu için o sürümü desteklemiyor.Mojave indirdim onu kurmaya hazırlanıyorum fakat bu seferde JB yapsam mı yapmasam mı diye kararsız kaldım tweakler azmış zamanla gelicektir ama bilemedim. Birde 12.4.1 için de aynı şey geçerli mi acaba

Tweakler zamanla gelecek hocam, biracık beklemek gerekiyor elbette.

Geri