14.7.1 checkra1n destekliyor ve bir sorun çıkmazsa büyük ihtimal iOS 14 için son sürüm olacak yani yükseltebilirsiniz.Bu apple de işin tadını kaçırmaya başladı 14.7.1 sürdü acaba 14.6 da kalsakmı checkra ile jb yapan olursa haber versin 14.7.1e
14.7.1 checkra1n destekliyor ve bir sorun çıkmazsa büyük ihtimal iOS 14 için son sürüm olacak yani yükseltebilirsiniz.Bu apple de işin tadını kaçırmaya başladı 14.7.1 sürdü acaba 14.6 da kalsakmı checkra ile jb yapan olursa haber versin 14.7.1e
İphone se destekler 14.6 jb için checkra 1n de options kısmına gir allow untested işaretle geri gel telefonu kabloyla usb ye bağla cihaz normal açık olsun ekran kilidi parmak izi kapalı olacak checkra ile starta bas seni recoverye atacak ekranı takip et recoveryden dfu ya alman gerekicekiphone se 2016 ios 14.6 olmuyor se yi desteklemiyor mu acaba?
İphone se destekler 14.6 jb için checkra 1n de options kısmına gir allow untested işaretle geri gel telefonu kabloyla usb ye bağla cihaz normal açık olsun ekran kilidi parmak izi kapalı olacak checkra ile starta bas seni recoverye atacak ekranı takip et recoveryden dfu ya alman gerekicek
Dikkat et cihaz jbli ike parola parmak izi kullanamazsın açarsan cihaz yeniden başlar jb giderDeneyelim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bunu bu şekilde denedim zaten dfu modunda siyah ekranda kalıyor. Bilgisayarda ise hiç ilerleme olmuyorDikkat et cihaz jbli ike parola parmak izi kullanamazsın açarsan cihaz yeniden başlar jb gider
Exploit kısmında loopa giriyor ilerleyip tekrar exploit kısmına dönüyorBen bunu bu şekilde denedim zaten dfu modunda siyah ekranda kalıyor. Bilgisayarda ise hiç ilerleme olmuyor
Telefondan ağ ayarlarını sıfırla flaş belleği başka usb ye tak parola touch id kapalı olsun bendede aynısı olmuştuExploit kısmında loopa giriyor ilerleyip tekrar exploit kısmına dönüyor
Akşam deneyeceğim cevabın için teşekkür ederimTelefondan ağ ayarlarını sıfırla flaş belleği başka usb ye tak parola touch id kapalı olsun bendede aynısı olmuştu
İşe yaramadı durum hala aynıAkşam deneyeceğim cevabın için teşekkür ederim
Olmadı ne yazık kiTelefondan ağ ayarlarını sıfırla flaş belleği başka usb ye tak parola touch id kapalı olsun bendede aynısı olmuştu
Cihazın iphone se mi se2 miİşe yaramadı durum hala aynı
Olmadı ne yazık ki
Se 1. Jenerasyon 2020 değilCihazın iphone se mi se2 mi
İos 14.6 kuruluSe 1. Jenerasyon 2020 değil
Yapılması lazım beim tdl iphone 8 plıs 14.6 jb yapılıyor rahatlıklaSe 1. Jenerasyon 2020 değil
[automerge]1627714521[/automerge]
İos 14.6 kurulu
Akşam deneyeceğim tavsiye için teşekkür ederimEn son sürüm checkra1n i kullandığınızdan emin olunuz ayrıca ayarlardan allow untested versions ayarını da açmanız lazım 14.7.1 de destekliyor ayrıca. Eğer yine olmazsa odysseyra1n kullanmanızı tavsiye ederim.
Yok sonuç aynı 14.7.1e güncelliyorum bide öyle deneyeceğimAkşam deneyeceğim tavsiye için teşekkür ederim
Bence güncelleme uncoverde hareketlilik var 14 7 ye kadarYok sonuç aynı 14.7.1e güncelliyorum bide öyle deneyeceğim
Bence güncelleme uncoverde hareketlilik var 14 7 ye kadar
imzanız varsa 14.3 ve altı sürüme geçmenizi öneririm. yoksa 14.7 imzanızı alın ve beklemede kalın. @Umutluyum
system info tweaki ile tssaver tweaki ile alabilirsiniz. ben system info tweaki ile alınan imzalara güveniyorum.İmza almak için pc şartmı
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun benim bilgisayarda çıktı hocam 10 yıllık emektar pcde denedim oldu 14.7.1 jb attım desteğiniz için çok teşekkürlerBence güncelleme uncoverde hareketlilik var 14 7 ye kadar