Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

tabiki tercihindir ama ben pişman oldum sebebi şu ;
1. bazı tweakler 13.5 i desteklemiyor
2. uncoverda yeniden başlatılınca telefondan sorunsuz tekrar jb yapabilme şansın var ama checkrainde pc lazım bu beni tilt etti

uncover çalışıyormu? en son duyduğum da ios o açığı kapattı diyorlar dı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iphone 6 ios 12.4.7 için checkra1n ile jb yapabilirmiyim şuan ?

Checkra1n IOS 14.0 beta2 için henüz yayınlanmadı...

önümüzdeki günlerde yayınlanmasını bekliyoruz...

IOS 14.0 beta2 sürümünü kullanıyorsanız ve tekrar IOS 13.x sürümüne geçmeyi düşünüyorsanız , bu adımları mutlaka yapın eğer İOS 14.0 beta2 yedeğini alıp sonra 13.x sürümünde kullanmayı düşünüyorsanız...

**System.Plist** : IOS 13.3 ile değiştirip ^^yedek^^ alınız... DFU yaptıktan sonra aldığınız ^^yedeği^^ kurabilirsiniz IOS 13.x (13.5.1-13.6) sürümünde...

İos sürümüm 13.5.1 telefonumun modeli "8" jb yapabilirmiyim ?
Checkra1n ile yapabilirsiniz
[automerge]1594583801[/automerge]
Checkra1n IOS 14.0 beta2 için henüz yayınlanmadı...

önümüzdeki günlerde yayınlanmasını bekliyoruz...

IOS 14.0 beta2 sürümünü kullanıyorsanız ve tekrar IOS 13.x sürümüne geçmeyi düşünüyorsanız , bu adımları mutlaka yapın eğer İOS 14.0 beta2 yedeğini alıp sonra 13.x sürümünde kullanmayı düşünüyorsanız...

**System.Plist** : IOS 13.3 ile değiştirip ^^yedek^^ alınız... DFU yaptıktan sonra aldığınız ^^yedeği^^ kurabilirsiniz IOS 13.x (13.5.1-13.6) sürümünde...
Hocam windows sürümü hakkında bilgi var mı?

IOS 13.6 ile sorunsuz Checkra1n ile Jailbreak yapabilirsiniz...

Bazı tweakler çalışmayabilir (sadece sürüm limiti 13.5.5 beta yazanlarda)

Çoğu tweaklerin sürüm limiti 13.6 veya 14.0 ile sınırlandırılmıştır şimdilik
bf5c339ae397b607f9223649e6593f22.jpg

Merhaba 12.4.8 için JB var mı? Yoksa iPhone 5s için en kararlı sürüm nedir? Cihaz şuanda 10.1 de hangi sürüme çıkmamı önerirsiniz amacım JB yapıp car play için kullanmak.
Şimdiden teşekkürler

iOS 14 e recovery mod ile falan yüklenmiyor değil mi ? Merak ettiğimden dolayı geçmeyi planlıyorum akşam

Arkadaşlar belki birinin işine yarar diye yazıyorum.
1-)Iphone 6s kullanıp kullanıp checkra1n ile " real before trigger " hatası alanlar checkra1n 0.10.1 sürümü ile yapsınlar oluyor.
2-) Checkra1n ile yaptığınız jailbreak untethered olduğu için şarz bitip her telefon kapandığında jail için pc ihtiyacınız olacak. Bu durumu aşmak için adamlar çok iyi bir tweak çıkarmış. Safeshutdown . Mesela şarz %2'e düştüğünde telefonu kapat diye ayarlıyorsunuz. Tweak, telefonu sadece kerneli çalışır vaziyette kapatıyor. Yeniden şarza koyana kadar öyle kalıyor. Böylece telefon tam kapanmadığı için jailbreak gitmiyor. Oldu ki telefonunuz sapıttı restart ihtiyacınız var Ldrestart diye bir özelliği var. Tek tuşla kerneli kapatmadan telefonu baştan başaltıyor. Program 2$. Bence 20$ dolar bile eder

Geri