Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Arkadaşlar IOS 11 iPhone X JB kullanıyorum. IOS13'e güncellesem şu an son sürüm sağlıklı bir şekilde Jailbreak yapılabiliyor mu?

Arkadaşlar IOS 11 iPhone X JB kullanıyorum. IOS13'e güncellesem şu an son sürüm sağlıklı bir şekilde Jailbreak yapılabiliyor mu?
Büyük ihtimal ios 13.3.1 e güncelleyecektir ve o sürümde sadece checkra1n ile jailbreak yapılıyor bilgisayar gerektirdiği için biraz uğraştırıcı bence memnunsanız bi süre daha bekleyin.

Büyük ihtimal ios 13.3.1 e güncelleyecektir ve o sürümde sadece checkra1n ile jailbreak yapılıyor bilgisayar gerektirdiği için biraz uğraştırıcı bence memnunsanız bi süre daha bekleyin.

Aslında beklemeye razıydım ama Electra yükleyemiyorum şu an. Ninja üzerinden yüklüyordum ordan da olmuyor, çok yakında demişler ama ne zaman olur emin değilim. Bir de IOS13'ü merak ediyorum acaba pişman olur muyum? IOS13 pil performansı vs nasıldır X'de.

Aslında beklemeye razıydım ama Electra yükleyemiyorum şu an. Ninja üzerinden yüklüyordum ordan da olmuyor, çok yakında demişler ama ne zaman olur emin değilim. Bir de IOS13'ü merak ediyorum acaba pişman olur muyum? IOS13 pil performansı vs nasıldır X'de.
Onu bilemiyorum tercih sizin.

0.9.8.1 sürümü yayınlandı. 5s cihazlarda right before trigger kısmında kalan arkadaşlar pek ümitlenmeyin hala aynı yerde kalıyor :(

Checkra1n Jailbreak aracı CheckM8 exploit sayesinde gittikçe gelişiyor...

Yine bir yenilik daha;

iPhone da Android sistemini kullanmak, yani bir Dual-Boot sistemi diyebiliriz..

3910529660ad0ae27e0873c0d6a19a57.jpg

Şu an sadece iPhone 7/plus üzerinde test edildi...

Kısacası: iPhone cihazınıza Android sistemini yükleyip sonra Android sistemi destekli Linux yükleyip ve Checkra1n Jailbreak yapmak... **(kablosuz)** (PC'siz)

Kısa bir bilgilendirme :

Merhaba
iphone SE 13.3.1 var elimde.
iki tane soru sormak istiyorum;
1- 13.3.1 sürümünü 11 veya 12 sürümüne düşürmem mümkün müdür ?
2- 13.3.1 sürümde iken SE'yi JailBreak yapabilir miyim ?

Merhaba
iphone SE 13.3.1 var elimde.
iki tane soru sormak istiyorum;
1- 13.3.1 sürümünü 11 veya 12 sürümüne düşürmem mümkün müdür ?
2- 13.3.1 sürümde iken SE'yi JailBreak yapabilir miyim ?
1- Bu şuan için mümkün değil.
2- Evet checkra1n ile jailbreak yapabilirsiniz.

0.9.8.1 sürümü yayınlandı. 5s cihazlarda right before trigger kısmında kalan arkadaşlar pek ümitlenmeyin hala aynı yerde kalıyor :(
0.9.8.2 yayınlandı eve geçince deneyeceğim. 0.9.8.1 dediğin gibi olmamıştı. İlla hackintosh kuracağız

0.9.8.2 yayınlandı eve geçince deneyeceğim. 0.9.8.1 dediğin gibi olmamıştı. İlla hackintosh kuracağız
Yarım saat içinde deneyip buaraya yazarım.
[automerge]1583597450[/automerge]
Denedim sorun benden kaynaklımı bilmiyorum ama değişen hiçbir şey yok hala aynı yerde kalıyor.

Son düzenleme:
twitterda bu sorunu sorduğumda bilgisayarınızın usb'si desteklemiyor demişti.Çoğu kişi aynı hatayı alıyor dediğimde çoğu kişinin usb'si desteklemiuo dedi geliştiricilerden biri (right before trigger sorunu)
[automerge]1583666166[/automerge]
twitterda bu sorunu sorduğumda bilgisayarınızın usb'si desteklemiyor demişti.Çoğu kişi aynı hatayı alıyor dediğimde çoğu kişinin usb'si desteklemiuo dedi geliştiricilerden biri (right before trigger sorunu)

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2020-03-08_141534_twitter.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-03-08_141534_twitter.com.png
    52 KB · Görüntüleme: 29
[automerge]1583666166[/automerge]
Ne kadar saçma bi cevap :D Eğer desteklemeseydi 0.9.7 sürümünde nasıl yapıyorduk?

172488C8-AA92-4DE0-99A2-E72EB8F76CBD.jpeg

Bunun bilinen bir hata olduğunu söylüyor, bellek ile sıkıntılıymış sanırım ne zaman düzeltileceği belli değil.

5s kullanıp bi şekilde windows ile 12.4.5 sürümüne jailbreak yapabilen oldumu ? Right before triggerde kalıyor..

Slm arkadaşlar birşey de ben sorayım 13.3.1 e uncover gelecek mi peki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri