Neler yeni

checkn1x En Basit ve Hızlı checkra1n Aracı

Dünden beri uğraşıyorum ama hala jb yapamadım.balena ile usb atıyorum programı ama boot ekranında usb secenegı cıkmıyor.usb ye attıktan sonra pc dede görünmesi gidiyor usb nin.Bu yüzden yapamıyorum jb
başka bilgisayarda deneyin veya başa usb ile başka portlara takın

Yaptığınız şeyleri tek tek anlatır mısınız?

usb ye programı attıktan sonra bilgisayarım kısmında usb görüntüsü gidiyor ve boot ekranındada usb çıkmıkyor ama rufus ıle baska sey attım kontrol ıcın ozaman usb secenegı cıkıyo boot menude

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    22.2 KB · Görüntüleme: 18
  • 2.PNG
    2.PNG
    11.4 KB · Görüntüleme: 18
  • 6.PNG
    6.PNG
    39.9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_8223.PNG
    IMG_8223.PNG
    2.7 MB · Görüntüleme: 23
  • IMG_8224.PNG
    IMG_8224.PNG
    2.2 MB · Görüntüleme: 16
usb ye programı attıktan sonra bilgisayarım kısmında usb görüntüsü gidiyor ve boot ekranındada usb çıkmıkyor ama rufus ıle baska sey attım kontrol ıcın ozaman usb secenegı cıkıyo boot menude
Valla ne diyeyim, bilgisayardan kaynaklı olabilir USB'nin gözükmemesi. Rufus ile yazın bir de. Başka USB deneyin, USB'yi başka yere takın sürekli deneyin olmazsa internet kafede işinizi halledin 2 dkda.

Ben balena ile usb ye programı yazıorum ama sonunda diski bicimlendirmeden kullanamazsınız yazısı cıkıyor bıcımlendıre basıncada dısc korumalı uyarısı alıyorum bıcımlendırmıyor bunu nasıl cozucem acaba ?
Biçimlendirme olayı bende de olmuştu, bazen oluyor. YouTube a yaz sorunu. Cmd den komut yazıp düzeltiliyor
[automerge]1605461567[/automerge]
4DBFF036-3303-49FF-AC29-0A1B45F56886.pngdaha yeni şimdi yaptım. Dediğin gibi biçimlendir hatasını bende aldım az önce, ama uğraşmayıp PC yi yeniden başlatıp biosa girdim, sorun olmuyor yani. O hataya aldanma. Yöntem çalışıyor

Son düzenleme:
Biçimlendirme olayı bende de olmuştu, bazen oluyor. YouTube a yaz sorunu. Cmd den komut yazıp düzeltiliyor
[automerge]1605461567[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 18203daha yeni şimdi yaptım. Dediğin gibi biçimlendir hatasını bende aldım az önce, ama uğraşmayıp PC yi yeniden başlatıp biosa girdim, sorun olmuyor yani. O hataya aldanma. Yöntem çalışıyor
14.2'ye güncelleyip yapsaydınız bari :)

Başka bir yolla jb mi yaptım ama parola ve touch id özelliğim gitti malesef başka yol kalmamıştı artık yapıcak bişey yok :nusenuse:

12.4.9 ipad air bu şekilde jb yapabilir miyim? yoksa normal windows ile checkra1n yöntemi ile mi yapayım?

iPhone 6s ios 14.2 için uygun mudur touch id ve parolada sıkıntı yaşatır mı

bu şekilde ipad i jb yaptım. kapatıp açtığımda ipad normal jbsiz gibi mi açılacak? checkra1n yüklü olmayacak heralde anladığım kadarıya, yine pc ile usb li şekilde ilk jb yaptığımız gibi checkra1n mi yükleyeceğim?
cydia ve tweakler ne olacak? mesela filza falan onlar ne olacak?
cevaplar için teşekkürler

iPhone 6s ios 14.2 için uygun mudur touch id ve parolada sıkıntı yaşatır mı
hayır olmaz sorunsuz kullanırsınız
bu şekilde ipad i jb yaptım. kapatıp açtığımda ipad normal jbsiz gibi mi açılacak? checkra1n yüklü olmayacak heralde anladığım kadarıya, yine pc ile usb li şekilde ilk jb yaptığımız gibi checkra1n mi yükleyeceğim?
cydia ve tweakler ne olacak? mesela filza falan onlar ne olacak?
cevaplar için teşekkürler
telefon kapanınca jb gider tekrar yapmanız lazım yapınca tweakleriniz kalır gitmez

Merhaba, 12.4 sürümü kullanıyorum şuan uncover aracılığyla jailbreak yapmıştım. 14.2 güncellemek istiyorum tweakler sıkıntı çıkartırmı bu yolla yaptıktan sonra yoksa hepsini kaldırıyim mı?

Geri