gokmenecer VelenzA Administrator 2 Şub 2018 #1 Selamlar , Denetim merkezindeki müzik uygulamasına o anda çalan parçanın fotoğrafını eklemenizi sağlamaktadır. Ekran görüntüsü : Ekli dosyalar CCMusicArtwork 0.0.4.zip CCMusicArtwork 0.0.4.zip 11.1 KB · Görüntüleme: 11 Son düzenleme: 14 Şub 2018
Selamlar , Denetim merkezindeki müzik uygulamasına o anda çalan parçanın fotoğrafını eklemenizi sağlamaktadır. Ekran görüntüsü :
gokmenecer VelenzA Administrator 7 Şub 2018 #3 delreylovexo: link kırık hocam Genişletmek için tıkla ... Bilgilendirme için teşekkürler. Linki güncelledim.
delreylovexo: link kırık hocam Genişletmek için tıkla ... Bilgilendirme için teşekkürler. Linki güncelledim.
gokmenecer VelenzA Administrator 14 Şub 2018 #5 junkersfawkes: 404 veriyor link. Genişletmek için tıkla ... Dosya direk konuya eklendi.
pseudosage Kayıtlı Üye JailbreakTR 4 Mar 2018 #6 CCMusicArtwork 0.0.4 çıktı, mümkünse yükeleyebilir misiniz?
gokmenecer VelenzA Administrator 4 Mar 2018 #7 junkersfawkes: CCMusicArtwork 0.0.4 çıktı, mümkünse yükeleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Konuya eklendi.
junkersfawkes: CCMusicArtwork 0.0.4 çıktı, mümkünse yükeleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Konuya eklendi.