iphone xs 12.0 jb e uyumlu değil galiba ... yükledikten sonra ayarlar denetim merkezi nde yeni eklenen unsurları yanında artı işareti ile eklememe rağmen denetim merkezinde gözükmüyor.
iphone xs 12.0 jb e uyumlu değil galiba ... yükledikten sonra ayarlar denetim merkezi nde yeni eklenen unsurları yanında artı işareti ile eklememe rağmen denetim merkezinde gözükmüyor.
Sessize alma ve ekranı kilitleme kısayolları için de tavsiye alabilir miyim lütfen?
Daha önce bunlar vardı lakin CCModules bugün güncelleme alınca yok oldular..
Sessize alma ve ekranı kilitleme kısayolları için de tavsiye alabilir miyim lütfen?
Daha önce bunlar vardı lakin CCModules bugün güncelleme alınca yok oldular..
BetterCCXI tweak yüklü olmasına rağmen mute module yok ne yazık ki!power module
Mute module çalışması için BetterCCXL Tweakının kurulu olması gerek.
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ccmodules kurarak denermisinBetterCCXI tweak yüklü olmasına rağmen mute module yok ne yazık ki!
Power module tweakini de kullanıyorum lakin modüllerin kombin değil de ayrı ayrı olmasını tercih ediyorum..
BigBoss'tan başka nerede var ki?Sürüm düşürebilirsin bigbossta hala eski versiyon var.
BigBoss'tan başka nerede var ki?
power module
Mute module çalışması için BetterCCXL Tweakının kurulu olması gerek.
![]()
Zaten sorunun kaynağı CCModules tweakinin aldığı güncelleme..Ccmodules kurarak denermisin
Cc modules ile ekleyebilirsin .
Tavsiyenize uyarak cydown ile sürüm düşürdüm ve istediğim her üç modül de ayarlar bölümüne geldi lakin @tomtom kardeşimizin de belirttiği gibi denetim merkezine gelmedi..Cydown varsa sürüm düşürme yapabilirsin
Tavsiyenize uyarak cydown ile sürüm düşürdüm ve istediğim her üç modül de ayarlar bölümüne geldi lakin @tomtom kardeşimizin de belirttiği gibi denetim merkezine gelmedi..
Teşekkür ederim, şimdi oldu..BetterCCXL tekrar yükle

Dediginiz Repodan yukledim ama denetim merkezinde uygulamalar neler yukleyebilecegim gorunuyor ama + ile ekleme yapiyorum ama hic birisi asagiya cekimce gorunmuyor
BetterCCXL yukle ayrica CCmoduless yukle o zaman calisiyor Ayrica CCSuport da yukle ana ekranda ikin ortadan asagiya cekince denetim merkezi geliyor Tek el Misali gayet guzel :)) ben suan oyle yaptim sorun yokiphone xs 12.0 jb e uyumlu değil galiba ... yükledikten sonra ayarlar denetim merkezi nde yeni eklenen unsurları yanında artı işareti ile eklememe rağmen denetim merkezinde gözükmüyor.
cydown stabil mi ? stabil ise hangi repodan kurabiliyoruz?Cydown varsa sürüm düşürme yapabilirsin