Çözüldü CC ye location kisayolu ekleme

• Konu Sahibi Konu Sahibi tomtom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tomtom

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaslar, CC ye location kisayolu ekleyebilen var mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

1.4 sürümünü yükleyin
iphone xs 12.0 jb e uyumlu değil galiba ... yükledikten sonra ayarlar denetim merkezi nde yeni eklenen unsurları yanında artı işareti ile eklememe rağmen denetim merkezinde gözükmüyor.

Sessize alma ve ekranı kilitleme kısayolları için de tavsiye alabilir miyim lütfen?
Daha önce bunlar vardı lakin CCModules bugün güncelleme alınca yok oldular..

iphone xs 12.0 jb e uyumlu değil galiba ... yükledikten sonra ayarlar denetim merkezi nde yeni eklenen unsurları yanında artı işareti ile eklememe rağmen denetim merkezinde gözükmüyor.

BetterCCXL yükleyip denermisin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sessize alma ve ekranı kilitleme kısayolları için de tavsiye alabilir miyim lütfen?

power module
Mute module çalışması için BetterCCXL Tweakının kurulu olması gerek.
eef29c3afb99b388703361e986298302.jpg

Sürüm düşürebilirsin bigbossta hala eski versiyon var.

power module
Mute module çalışması için BetterCCXL Tweakının kurulu olması gerek.
eef29c3afb99b388703361e986298302.jpg

BetterCCXI tweak yüklü olmasına rağmen mute module yok ne yazık ki!
Power module tweakini de kullanıyorum lakin modüllerin kombin değil de ayrı ayrı olmasını tercih ediyorum..

BetterCCXI tweak yüklü olmasına rağmen mute module yok ne yazık ki!
Power module tweakini de kullanıyorum lakin modüllerin kombin değil de ayrı ayrı olmasını tercih ediyorum..
Ccmodules kurarak denermisin

Ccmodules kurarak denermisin
Zaten sorunun kaynağı CCModules tweakinin aldığı güncelleme..
[automerge]1556893936[/automerge]
Sanırım trafik karıştı, lütfen konu hakkında yazdığım ilk mesajı okuyunuz..
Her iki tweaki de sorunsuz kullanıyordum, CCModules güncelleme alınca sessize alma, ekran kilitleme ve yeniden başlatma modülleri kayboldu.

Cydown varsa sürüm düşürme yapabilirsin

1.4.1 yüklemişsindir. Aynı modüle cydia'dan gelip sürüm yeniden kur seçeneğinde sürüm düşüre tıkla 1.4 gelecek

Cydown varsa sürüm düşürme yapabilirsin

Tavsiyenize uyarak cydown ile sürüm düşürdüm ve istediğim her üç modül de ayarlar bölümüne geldi lakin @tomtom kardeşimizin de belirttiği gibi denetim merkezine gelmedi..

Tavsiyenize uyarak cydown ile sürüm düşürdüm ve istediğim her üç modül de ayarlar bölümüne geldi lakin @tomtom kardeşimizin de belirttiği gibi denetim merkezine gelmedi..

BetterCCXL tekrar yükle

1.4 sürümünü yükleyin
Dediginiz Repodan yukledim ama denetim merkezinde uygulamalar neler yukleyebilecegim gorunuyor ama + ile ekleme yapiyorum ama hic birisi asagiya cekimce gorunmuyor
Xs Max 12.1.2
[automerge]1556897625[/automerge]
BetterCCXL yukle ayrica CCmoduless yukle o zaman calisiyor Ayrica CCSuport da yukle ana ekranda ikin ortadan asagiya cekince denetim merkezi geliyor Tek el Misali gayet guzel :)) ben suan oyle yaptim sorun yok
Xs Max 12.1.2

Son düzenleme:
Geri