O omeraksoy Banned Yasaklı 18 May 2019 #26 MetaStyLee: Hocam var mı gelişme bekliyoruz heyecanla :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Güncellemeleri yapıyorum hocam bir kaç sorun var onları da yapayım ikonlarım bitsin paylaşıma sunacağım..
MetaStyLee: Hocam var mı gelişme bekliyoruz heyecanla :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Güncellemeleri yapıyorum hocam bir kaç sorun var onları da yapayım ikonlarım bitsin paylaşıma sunacağım..
dalgaland Aktif Üye JailbreakTR 18 May 2019 #27 omeraksoy: Saat sileo takvim var chimera da ama bundleidlerini bilmediğim icin yapamamistim ben öğrenip güncelleme yapacağım sizin icin Genişletmek için tıkla ... Merhabalar Ömer Bey, Bundle ID için "Apsster" isimli tweaki kullanmanızı salık verebilirim nacizane.. Kolay gelsin..
omeraksoy: Saat sileo takvim var chimera da ama bundleidlerini bilmediğim icin yapamamistim ben öğrenip güncelleme yapacağım sizin icin Genişletmek için tıkla ... Merhabalar Ömer Bey, Bundle ID için "Apsster" isimli tweaki kullanmanızı salık verebilirim nacizane.. Kolay gelsin..
O omeraksoy Banned Yasaklı 18 May 2019 #28 dalgaland: Merhabalar Ömer Bey, Bundle ID için "Apsster" isimli tweaki kullanmanızı salık verebilirim nacizane.. Kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla ... Ben normalde BundledXI adli tweaki kullaniyordum Fakat jb yok cihazda ..
dalgaland: Merhabalar Ömer Bey, Bundle ID için "Apsster" isimli tweaki kullanmanızı salık verebilirim nacizane.. Kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla ... Ben normalde BundledXI adli tweaki kullaniyordum Fakat jb yok cihazda ..
MetaStyLee Kayıtlı Üye JailbreakTR 1 Haz 2019 #29 Hocam tema çok güzel vazgeçmek istemiyorum :) güncelleme konusunda bir değişiklik var mı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam tema çok güzel vazgeçmek istemiyorum :) güncelleme konusunda bir değişiklik var mı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A Ahmetrasid Kayıtlı Üye JailbreakTR 21 Tem 2019 #30 Teşekkür ederim çok güzel :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi