Neler yeni

Carplay youtube için yardım

emre50

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
herkese iyi forumlar
ben iphone 11 kullanıyorum aracımda playcar özelliği var ama youtube uygulamasını playcara ekleyemiyorum. sadece belirli uygulamalara izin veriyor. biraz araştırdım jailbreak yapmam gerekiyormus ama telefonumun sürümü 14.3 oldugundan dolayı jailbreak yapamıyorum telefonuma. benim sorunuma bir çözüm bulabilirmiyiz yoksa jailbreakımı beklemem lazım?

Cihazına uygun bir jailbreak var mı bilmiyorum. Ancak sana gereken tweak ya Carbridge ya da NGXPlay dır. Ben CarBridge kullanıyorum ve çokta memnunum. Youtube de geçen Non Jailbreak CarBridge başlığını gördüm. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Video yorumlarından faydalanarak bir deneme yapabilirsin. İyi forumlar.

Carbridge ücretsiz kullanmak mümkün mü ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bigbos ta bugün yayımlanan ücretsiz Carplay Enable diye bir tweak var. Bunu kullanabilirsin. İos 14 CarBridge Lite den çok daha iyi.

Bigbos ta bugün yayımlanan ücretsiz Carplay Enable diye bir tweak var. Bunu kullanabilirsin. İos 14 CarBridge Lite den çok daha iyi.

iOS 13.5 kullanıyorum, bu nedenle bahsettiğiniz tweak’i indiremiyorum

tweak ücretli hocam. iyi forumlar.

14 üstü ücretsizi çıkmış
44ccf5c98e7b5cbcae3c7521e54c57b1.jpg

Yeni bir tweak daha çıktı

CarPlay++

9fda17831f673354bc93652cfb456ccc.jpg

04dcfd7714b59dff9f75cdcb71037bbc.jpg

Jailbreaksiz nasil tweak yükleyebiliriz. Bende ayni dertten muzdaribim. Carplayde youtube çalıştirmak istiyorum ama cihaz 15.6.1 iphone11 ve jailbreak olmuyor. Carbridge veya baska bi tweak i nasil yükleyebiliriz?

Geri