Siri aktif mi sizde ? Benim aracım Siri açık olmadığında bağlanmıyor Siri’yi takıp bağladığım gibi safemode a giriyor telefon
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet.
Siri aktif mi sizde ? Benim aracım Siri açık olmadığında bağlanmıyor Siri’yi takıp bağladığım gibi safemode a giriyor telefon
Nasıl hallettiniz bende de safemode sorunu var
Cydia dan tweak güncellemesini yaptınız mı 3mb lık güncelleme yaptı bendeBende cercube ü kaldırmayı denedim carbridgeyi tekrar yükledim ama yine aynı sorun direk safemode a atıyor
Cydia dan tweak güncellemesini yaptınız mı 3mb lık güncelleme yaptı bende
Merhaba carbridge ile ilgili bazi skntilar yasadim öncelikle yandex ve google maps sorunlu çalışıyor gps gidiyor bir anda telefonu acinca baglaniyor sonra yine gidiyor vs ayrica netflix te video oynatmiyor safe moda atiyor bunlari yasayan sadece benmiyom yoksa durum boyle mi ? Onun disinda youtube vs iyi
Tv+ ada baktim ozellikle oda tam ekran olmuyor mesela daha dogrusu sag ust kisma yapisarak tam ekran oluyor bir kisim bosta kaliyor netflix normal çalışıyor videoya girince atiyor acayip randimansiz suan. Ngxplay tus kilidi yapinca kaliyor mu yoksa odami kapaniyor ?
Konum servislerinden google maps e her zaman diye izin vermek lazimGoogle maps ben dede konum bulmuyot
Tabi ki o zaten olmazsa olmaz. Bu tweak CarPlayin kısıtlamasını kaldırıyorArkadaşlar araçtaki multimedianın car play özelliklimi olması gerekiyor
hocam bende çalışmıyor hiç bir şekilde tweak güncellemesinden önce yine açıyordu uygulamaya tıklayınca çöküyordu şimdi taktığım gibi çöküyor . acaba bütün tweakları silmenin sonra baştan yüklemenin bir yolu var mı ? yada çözüm olur mu ?Tabi ki o zaten olmazsa olmaz. Bu tweak CarPlayin kısıtlamasını kaldırıyor