Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Ben NGXPlayden farklı birşey göremedim.çözünürlük çok kötü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nerden kurmam lazım acaba.

Telefon Ayarlardan CarBridge gir
Köprülenmiş uygulamalara gir
Ordan istediğin uygulamaları tek tek aktifleştir
Telefondan CarPlaye gir ve kafana göre dizilimini yap bu kadar
Portal uygulamasını aktifleştirirsen ekran aynı ngx gibi sadece yansıtma yapar ve çözünürlük orda biraz daha kötü

Güncellenen sürüm 0.9.2 değil mi arkadaşlar, kaynakları yenileyince gözükmedi de

Nisan ayından beri programı aktif olarak kullanıyorum.
Kullandığım cihaz İPX ve 6 Plus.
Gerek youtube olsun gerekse diğer aplikayonları olsun çözünürlüğü çok ama çok tatmin edici.
Aşağı yukarı bu programdan önce 1 seneye yakındır ise NGX kullandım.
Eğer ki ikisi arasında seçim yapmam gerekirse kesinlikle Car Bridge olurdu.
Youtube üzerindeki ayarlarınızı kontrol edin.
Belki mobil açık olduğundan görüntü kalitesi kötü olabiliyordur.
Şahsen benim aldığım görüntü kalitesi çok ama çok iyi.

Evet bende sonuç hüsran :(

aracımın mulimedia ekranı dokunmatik olmadığı için uygulama stabil açılsa dahi joystic ile uygulama içinde gezinemiyorum.

Çok feci patladık. Aracı satacaz artık :)

ngxplay varsa kaldır
o işi hallettim fakat araç ekranı mercedeslerde dokunmatik değil. bu sebeple uygulamaların içerisinde joystick işe yaramıyor.
Telefonu touchpad gibi kullanabileceğim bir uygulama, tweak falan birşey varsa ancak o zaman kullanabilirim.

o işi hallettim fakat araç ekranı mercedeslerde dokunmatik değil. bu sebeple uygulamaların içerisinde joystick işe yaramıyor.
Telefonu touchpad gibi kullanabileceğim bir uygulama, tweak falan birşey varsa ancak o zaman kullanabilirim.
Evet josysticklerde öyle bi sorun vardı demek ki hala çözememiş senin yapacağın en iyi iş telefon ekranını yansıtmak ve yapacağın işi telefondan yapmak olacak maalesef

Teşekkürler Dosta123

3d034801be2dae6ae7f701318dcf801f.jpg

f5e67d3e203afe8be800ae26acb938eb.jpg

Nasıl hallettiniz bende de safemode sorunu var

Siri aktif mi sizde ? Benim aracım Siri açık olmadığında bağlanmıyor Siri’yi takıp bağladığım gibi safemode a giriyor telefon

Geri