Çevirdiğin türkçeyide anlamadımİstifte tweakler varmis test etmesi gerekiyomus
Güncelliyor işte çalışıyor adam ne yapsınYeni kasa 3008 de otomotivin jb i
Maalesef vergiler vergiler....
Bu Alex kadar rahat adam görmedim herkes tweak ini güncelleme peşinde paşam zor bela bakacak işte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
JailbreakTR Repo harici bulamazsınız. :)Carbridge in bulundugu orjinal repo yu biliyor musunuz ?
JailbreakTR Repo harici bulamazsınız. :)
Carbridge’ın reposu yok 4.99$ PayPaldan ödeme yaptıktan sonra geliştiricisi discord daveti atıyor ve ordan indiriliyor deb linki. Bizim repoya ben sızdırdımCarbridge in bulundugu orjinal repo yu biliyor musunuz ?
Anladim yeniyimde bu konularda, peki carbridge update edilince bizimkide mi update ediliyor ? Yani en guncel halini ucretsiz mi kulanmis oluyoruz ?Carbridge’ın reposu yok 4.99$ PayPaldan ödeme yaptıktan sonra geliştiricisi discord daveti atıyor ve ordan indiriliyor deb linki. Bizim repoya ben sızdırdımkısaca geliştiricinin reposu var ama CarBridge o repoda yok
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Anladim yeniyimde bu konularda, peki carbridge update edilince bizimkide mi update ediliyor ? Yani en guncel halini ucretsiz mi kulanmis oluyoruz ?
O iş bizde sen rahat olAnladim yeniyimde bu konularda, peki carbridge update edilince bizimkide mi update ediliyor ? Yani en guncel halini ucretsiz mi kulanmis oluyoruz ?
Telefona ngxplay i yükledim. Usb ile teli bağladığımda usb cihazı okunamıyor hatasını alıyorum. Ne yapmam gerekli ?
Seat leon 2016 model. Evet tek usb girişi var zatenAraç nedir ? Doğru porta taktığınıza emin misiniz ?
Multilink ekranı var. Ben ilk defa deniyorum. Ancak çalıştıranlar var youtube da gördüm
%90 ihtimalle sizde carplay aktif değil. multilink olsada bu işlem için bayiler ekstra paralar talep ediyorlar özellikle doğuş grubu.Multilink ekranı var. Ben ilk defa deniyorum. Ancak çalıştıranlar var youtube da gördüm