Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Carplayenable var bigboss da bununla aynı işlevi görüyor.
Hem de ücretsiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

14+ için sadece diyor
1e3f79481167b0ffc281e4e83f85d8f8.jpg

Ücret ödeyerek bir tweak kullanmak istemiyorum hocam

Bende crackli tweak kullanmıyorum.Orijinal ücretini ödeyerek kullanmak tercihim. Emek verip üretene saygı. Ortaklaşa birkaç kişi alıp kullanabilirsiniz.

Bende crackli tweak kullanmıyorum.Orijinal ücretini ödeyerek kullanmak tercihim. Emek verip üretene saygı. Ortaklaşa birkaç kişi alıp kullanabilirsiniz.

Haklısınız mantıklı.

Ben ios 14.3'e carbridge yükledim ama tam ekran olmuyor. Carplayenabled tweakte tam ekran özelliği var bunu carbridgede yapamıyor muyuz? İos 13'te sadece portal vardı ama 14te uygulama özelliği gelmiş, eğer tam ekran yapabiliyorsak carbridge uygulamalar ile daha verimli çalışıyor. Tam ekran için çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim :)

Ben ios 14.3'e carbridge yükledim ama tam ekran olmuyor. Carplayenabled tweakte tam ekran özelliği var bunu carbridgede yapamıyor muyuz? İos 13'te sadece portal vardı ama 14te uygulama özelliği gelmiş, eğer tam ekran yapabiliyorsak carbridge uygulamalar ile daha verimli çalışıyor. Tam ekran için çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim :)
Carbridge de tam ekran olmuyor maalesef, birkaç yöntem denedim ama işe yaramadı. Uygulama stabil çalıştığı için alternatiflere bakmıyorum ben.

yeni versiyon gelmiş arkadaşlar " 2.0.6 ", artık eskiden ios 9-10 da oldugu gibi ios 13-14 te de uygulamaları köprüleyebiliyoruz..

Packix repo da CarPlayClassic diye birşey var deneyen oldu mu? Ücretsiz diyor ve iOS 13 ve 14 uyumlu diyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Packix repo da CarPlayClassic diye birşey var deneyen oldu mu? Ücretsiz diyor ve iOS 13 ve 14 uyumlu diyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O sadece tema eski ikonları yüklüyor..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar.
CarPlay bağlantısı ile bir şey dinliyorken sesi %50’den fazla açamıyorum. Bunun nedeni nedir, nasıl çözebilirim ? CarPlay bağlantısını iptal edip Bluetooth ile bağlandığımda sesi %100 açabiliyorum ama CarPlay’de aşağıdaki seviyeden fazla açamıyorum.
d66aea7dfb9859b40d3c562fb1481db5.jpg

ios 14.1 jailbreak yaptım ve *Yasaklı Repo!!!* dan carbridge (ios 13-14) yükledim. Telefonun ayarlar kısmınada geldi ancak arabaya bağladığımda araç ekranında carplay başlamıyor. yardımcı olabilirmisiniz.

tamamdır çok teşekkürler
peki bişey daha sorucam. jailbreak gidip tekrar jb yaptığımda her seferinde para ile satın almak zorundamıyım acaba?
Bir kere satın almanız yeterli jailbreak gitsin gelsin sorun olmaz.Hatta cihaz değiştirseniz bile yeni aldığınız cihaza transfer edebilirsiniz..Ödeme yaptığınız faturadaki bilgileri saklayın..

Bir kere satın almanız yeterli jailbreak gitsin gelsin sorun olmaz.Hatta cihaz değiştirseniz bile yeni aldığınız cihaza transfer edebilirsiniz..Ödeme yaptığınız faturadaki bilgileri saklayın..
Satın alma rehberi varmı bildiginiz. illa paypal ilemi alıyoruz?

Carbridge yanında Airaw tweak yükleyin.

3B7599EA-9BA4-4345-8B58-F7CD3F206E9D.jpeg1A058BEE-480A-4AFE-B952-9D2F515B520C.pngA2303B43-21C3-4B7E-A5B0-15E42570BEBD.jpeg

Benim arabam Mercedes cla dokunmatik ekran olmayan daha önce 6s iOS 14 jb olan cihazda carbridge sorunsuzca kullanıyordum ama şimdi hangi repodan indirsem olmuyor bilgisi olan varmi ücretlide satın aldım

Geri