Carbridge İos 14 Hakkında

Porti61

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba. İos 12 carbridge kullandığım zaman video izlerken telefona bildirim geldiğinde örneğin whatsapp gibi, arabanın ekranında bildirimi görebiliyordum. İos 14.4 jailbreak yaptım ama video izlerken gelen bildirimlerin hiçbiri ekrana yansımıyor. Sizlerde de bu şekildemi yoksa bildirimleri ekrana yansıtmak için nir tweak var mı?

Carbridge ayarlarında bildirimler gösterme gibi bir seçenek olabilir mi pek aşina değilim.

Carbridge ayarlarında bildirimler gösterme gibi bir seçenek olabilir mi pek aşina değilim.

Öyle bir seçenek göremedim. Yok galiba. Çünkü ios 12 de hiçbir ayar yapmadan direk bildirimleri gösteriyor.

Cihazla alakalı olabilir hocam o zaman rahatsız etme vs kontrol edin isterseniz veya baştan yükleyin

Yok hocam onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kaç kere yükledim sildim olmuyor.

Geliştiriciye ulaşmaya çalışın derim güncellemeyle çözer başkada çözümüm yoktur 😂

Twitter dan yazdım ama dikkate alırmı bilmem.

carplay deneyin bir de. ücretsizdi en son. daha iyi diye duymuştum.

carplay deneyin bir de. ücretsizdi en son. daha iyi diye duymuştum.
Carplay dediğiniz CarplayEnable sanırım değil mi ? Eğer ondan bahsediyorsanız ben de duydum çok daha güzel diyorlar, kenardaki çentiği gizleme özelliği de harika videolar daha hoş oluyor izlerken.

aynen. ios sürümüne göre ismi değişebiliyor. kullanın memnun kalırsınız iyi forumlar.

Valla ben onuda denedim ama hiçbiri ios 12 tadını vermedi. Ama tekrardan deneyeceğim. Belki bir güncelleme yapmışlardır.

Selamlar. Carplay Enable carbridge’den daha iyi bir tweak ve ücretsiz.

Ne farkı var, neyi daha iyi yapıyor hocam bilgi verebilir misin ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha stabil ve sol taraftaki barı video izleme esnasında kaldırmanıza olanak verdiği için daha geniş bir ekran deneyimi sunuyor. Cb lisanslı olmasına rağmen pek kullanmıyorum. Jb varsa deneyebilirsiniz.

jb atılacak 4 tablet var ve dahası gelecek yardımcı olacak var mı

Geri