Tweak CallMagic

odiyy

Aktif Üye
JailbreakTR
Telefon konuşmaları sırasında müzik çalabilmemizi ve karşı tarafa dinletebilmemizi sağlıyor. Şimdilik ücretsiz. İlerde ses kaydı ve ses değiştirme gibi ek özellikler eklenebileceği söyleniyor.

Repo:

This tweak was tested and found working on devices with iOS 9 up to 11.3.1 32bit and 64bit in all Video and Audio call apps (PhoneApp, FaceTime, Facebook Messenger, Skype, WhatsApp, Zoom, Viber, Hangouts, ...) . Tested on (4s,5,6,7+,X). It is still in development so you might have to wait a bit for your proffered feature.

Ses değiştirme var mıydı önceden?

Ses değiştime şu an için yok. Ses değiştirme derken kendi konuşma sesini mi değiştirmek istiyosun. Eğer öyleyse bu tweak zaten çözüyo. Bende sorunsuz çalışıyor ios 10.2

Moderatör tarafından düzenlendi:
Ses değiştime şu an için yok. Ses değiştirme derken kendi konuşma sesini mi değiştirmek istiyosun. Eğer öyleyse bu tweak zaten çözüyo. Bende sorunsuz çalışıyor ios 10.2
O bende var da ben kadın sesi arıyorum hocam 😁

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bunun orjinalini yüklemek için yasaksız reposu yok mu acaba?
@efsane6

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Diğer özellikler eklendiğinde çok güzel bir tweak olacak. Eklenirse yeni özellikler direk alırım tweaki

Bu müzik çalıp çağrı esnasında dinletme olayı nokia symbian işletim sistemli tuşlu telefonumda vardı benim :) . Yazıl oldu nokia’ya, ne hallere düştü

Geri