Neler yeni

Tweak CallBlocker

İphone’un kendi arama engelleme özelliği varken böyle bir tweak üretmenin yarattığı fark nedir acaba?

İphone’un kendi arama engelleme özelliği varken böyle bir tweak üretmenin yarattığı fark nedir acaba?
Ben unuttum bir anlık engelleme olduğunu tweaki kurdum sonra var olduğunu hatırladım kaldırdım az önce :)

Needless

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeş sen şöyle git ilk önce şu Profil resmini değiştir Sonra 2 hafta Foruma yukardan bak...

Needless; gereksiz demek..
Aslında daha fazla yazardım ama boşver...

JailbreakTR

Bilirmisiniz bilmem de bizim buralarda bu harekete güzel bir laf vardır
"Oy ölün dirin rahmet bulsun"
Yemin ediyorum bu arkadaşın profil resmini gördüğümde midem kalkıyordu boynunda hac işareti çıplak bir saçma saban vücut resmi birkaç kez yazayım diye düşündüm ama sana der diye vazgeçtim.
Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz.
@efsane6

@gokmenecer bir iki kelamda size etmek istiyorum bütün paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Nerdeyse tüm tweakleri senin paylaşımların sayesinde öğreniyoruz eline emeğine sağlık. Siz paylaşım yapmaya devam edin lütfen gerekli yada gereksiz. Gereksiz görenler lütfen yüklemeyin olsun bitsin. Tekrar çok teşekkür ederiz.
@gokmenecer

Her operatörün kendi kodu vardır diye düşünüyorum

Moderatör tarafından düzenlendi:
Her operatörün kendi kodu vardır diye düşünüyorum

Varmı yokmu onu düşünmeye gerek Yok bu Tweak olunca
67fdaf0de87ad2e67a8759eef48ced76.jpg

JailbreakTR

@gokmenecer bir iki kelamda size etmek istiyorum bütün paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Nerdeyse tüm tweakleri senin paylaşımların sayesinde öğreniyoruz eline emeğine sağlık. Siz paylaşım yapmaya devam edin lütfen gerekli yada gereksiz. Gereksiz görenler lütfen yüklemeyin olsun bitsin. Tekrar çok teşekkür ederiz.
@gokmenecer
Teşekkür ederim dostum. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.:okay:
Güzel yorumun için tekrar teşekkür ederim.

Paylaşım icin tesekkuler. Uygulama uzerindeki engelleme mesgul dusurdugu icin mesgulken arandiniz mesaji gelmekte ama bu yygulama sayesinde bu durum yasanmamakta. Emegeine saglik

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildirim olarak arama kaydina dusuyor. Verimli bulmadim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

V1.4 versiyonu çıkmış, ben satın aldım, Türkçesi için @yusuf.ozgul ve @Baz_X_0 kardeşlerden yardım bekliyorum
8f7024c32aace51bc48ea37f29703b38.jpg

17dc5b5348c1f15e4ad309a5c7fd039d.jpg

Son düzenleme:
Arayan kişiyi meşgule atıyor, keşke çalıyor gibi gösterse, ya da ulaşılamıyor sesli yanıtı seçeneği de olsaydı

Bazı arkadaşları hiç anlayamıcam sanırım. Benim için gereksiz bir konu veya uygulamaya neden yorum yaparım ki. Eğer bana faydası varsa incelerim görüşlerimi yazarım ama kullanmıcaksam es geçerim. Bazıları çokmu akıllı ben geride mi kaldım🤔?

Geri