K KatilHamsi Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Eyl 2019 #1 Callbar xs lisanslı kullanıyordum 12.1.1 b3 de.Şimdi cihazı 12.4 e güncelledim fakat lisansımı kabul etmiyor.Sizde de durum böyle mi ?
Callbar xs lisanslı kullanıyordum 12.1.1 b3 de.Şimdi cihazı 12.4 e güncelledim fakat lisansımı kabul etmiyor.Sizde de durum böyle mi ?
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 9 Eyl 2019 #2 KatilHamsi: Callbar xs lisanslı kullanıyordum 12.1.1 b3 de.Şimdi cihazı 12.4 e güncelledim fakat lisansımı kabul etmiyor.Sizde de durum böyle mi ? Genişletmek için tıkla ... PayPal mail adresi ile CallBarXS lisans ayar maili ile aynı olması lazım
KatilHamsi: Callbar xs lisanslı kullanıyordum 12.1.1 b3 de.Şimdi cihazı 12.4 e güncelledim fakat lisansımı kabul etmiyor.Sizde de durum böyle mi ? Genişletmek için tıkla ... PayPal mail adresi ile CallBarXS lisans ayar maili ile aynı olması lazım
K KatilHamsi Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Eyl 2019 #3 efsane6: PayPal mail adresi ile CallBarXS lisans ayar maili ile aynı olması lazım Genişletmek için tıkla ... Evet biliyorum.Lisans kodu ve mail elimde var zaten.
efsane6: PayPal mail adresi ile CallBarXS lisans ayar maili ile aynı olması lazım Genişletmek için tıkla ... Evet biliyorum.Lisans kodu ve mail elimde var zaten.
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 9 Eyl 2019 #4 KatilHamsi: Evet biliyorum.Lisans kodu ve mail elimde var zaten. Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaması lazım... dediğim gibi her iki mail aynı olması lazım.. Örnek: PayPal mail >>Abc@xyxyx CallBarXS mail >>Abc@xyxyx
KatilHamsi: Evet biliyorum.Lisans kodu ve mail elimde var zaten. Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaması lazım... dediğim gibi her iki mail aynı olması lazım.. Örnek: PayPal mail >>Abc@xyxyx CallBarXS mail >>Abc@xyxyx
Blackcodetech Yetkili Moderatör 9 Eyl 2019 #5 KatilHamsi: Evet biliyorum.Lisans kodu ve mail elimde var zaten. Genişletmek için tıkla ... Transaction id ile lisansı yeniden doğrulanabilirsiniz
KatilHamsi: Evet biliyorum.Lisans kodu ve mail elimde var zaten. Genişletmek için tıkla ... Transaction id ile lisansı yeniden doğrulanabilirsiniz
N Nevergiveup87 Aktif Üye JailbreakTR 9 Eyl 2019 #6 KatilHamsi: Callbar xs lisanslı kullanıyordum 12.1.1 b3 de.Şimdi cihazı 12.4 e güncelledim fakat lisansımı kabul etmiyor.Sizde de durum böyle mi ? Genişletmek için tıkla ... bu callbar da önceden ahizeden tık tık ses geliyordu hala aynı mı ?
KatilHamsi: Callbar xs lisanslı kullanıyordum 12.1.1 b3 de.Şimdi cihazı 12.4 e güncelledim fakat lisansımı kabul etmiyor.Sizde de durum böyle mi ? Genişletmek için tıkla ... bu callbar da önceden ahizeden tık tık ses geliyordu hala aynı mı ?
K KatilHamsi Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Eyl 2019 #7 Nevergiveup87: bu callbar da önceden ahizeden tık tık ses geliyordu hala aynı mı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır ben yaşamadım öyle bir şey.
Nevergiveup87: bu callbar da önceden ahizeden tık tık ses geliyordu hala aynı mı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır ben yaşamadım öyle bir şey.
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR 10 Eyl 2019 #8 Nevergiveup87: bu callbar da önceden ahizeden tık tık ses geliyordu hala aynı mı ? Genişletmek için tıkla ... Daha önce vardı şimdi yok öyle bir sorun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nevergiveup87: bu callbar da önceden ahizeden tık tık ses geliyordu hala aynı mı ? Genişletmek için tıkla ... Daha önce vardı şimdi yok öyle bir sorun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi