Neler yeni

Tweak CacheCleaner

Selamlar ,

Tweak Adı: CacheCleaner
Açıklama: "Ayarlar-Genel-iPhone Saklama Alanı" kısmından uygulamaların gereksiz dosyalarını temizlemenizi sağlar.
Sürüm: 0.1
Fiyat: Ücretsiz
Uyumluluk: iOS 11
Repo:

Ekran Görüntüleri:

Ekli dosyayı görüntüle 6018

Aradığım şeydi hocam bu çok teşekkürler İcon tool kurmaya calisiyordum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O değil de kaldırdığımız tweakler de kalıyor. iCleaner ile sil, Filza'dan arattır tek tek onları sil. Buna uygun bir tweak yok mu ?

Maalesef :D

Bu tweak ile istediğiniz uygulamanın çöp dosyalarını temizleyebilirsiniz. iCleaner da toplu temizleme yapılıyor.
Yani icleaner kullananlar için bunu kullanmalarına gerek yok ? Yanlış düşünüyorsam eğer detay verebilir misin, Teşekkürler.

Bu tweak zaten IOS10 dan sonra 11 için güncellendi. Aynısını 10.2.1'de kullanıyorum. Mağdur olanlar 11ler aslında :)
Tweaki kurdum Saklama Alanı ve oradaki listelenen bir uygulama kısmına tıkladım sadece "Uygulamayı Sil" ibaresi var.
Düzeltme : Bu tweaki xarold reposunda kurunca çalıştı. xarold reposundaki sürümü : 0.1 / jailbreaktr reposundaki sürüm : 0.1a

Son düzenleme:
Tweaki kurdum Saklama Alanı ve oradaki listelenen bir uygulama kısmına tıkladım sadece "Uygulamayı Sil" ibaresi var.
Düzeltme : Bu tweaki xarold reposunda kurunca çalıştı. xarold reposundaki sürümü : 0.1 / jailbreaktr reposundaki sürüm : 0.1a
Kendi cihazım 11.3.1.. sorunsuz kullanabiliyorum repomuzdakini

@gokmenecer Icon tool dan farkı var mı hocam
Bu tweak sadece gereksiz dosyaaları uygulama bazında siliyor. icontools un bun yanında daha farklı özellikleri de var

Sildiğim bir tweak ayarlar bölümünde duruyor. Nasıl ve neyle silebilirim?

Sildiğim bir tweak ayarlar bölümünde duruyor. Nasıl ve neyle silebilirim?

Cydiadan sildiğinde silinmediyse filzadan silebilirsin ama cydiadan neden silinmesin ki filzadan rot yazan yere preference bundles e gir ordan ismi bul sil bide böle dene

BİR FİDAN BİN İNSAN

Cydiadan sildiğinde silinmediyse filzadan silebilirsin ama cydiadan neden silinmesin ki filzadan rot yazan yere preference bundles e gir ordan ismi bul sil bide böle dene

BİR FİDAN BİN İNSAN

Dün cihaz takılma yaptı bende cydia güncellemesini yaptım. Sonra 8-10 saatlik uğraştan sonra güncelleme dahil bütün sorunları hallettim. Cydia geri geldiğinde hiç bir tweak kurulu degildi ama yarlar bölümünde duruyordu. Şimdi kullanmadığım tweak ayarlar bölümünde duruyor.

Dün cihaz takılma yaptı bende cydia güncellemesini yaptım. Sonra 8-10 saatlik uğraştan sonra güncelleme dahil bütün sorunları hallettim. Cydia geri geldiğinde hiç bir tweak kurulu degildi ama yarlar bölümünde duruyordu. Şimdi kullanmadığım tweak ayarlar bölümünde duruyor.

Tamam ya cydiadan o tweakları tekrar kurup silecen yada filzadan silecen

BİR FİDAN BİN İNSAN

@nefer_nl böyle bir sorunun yeri bu konu değil. Bu konu bambaşka bir konu...

Sorunun için çözümü ileteyim; Telefonunda root (en baştaki bölüme) gelip ordan Library e gir. PreferenceLoader, PreferenceBundles ve TweakInject kısımlarını kontrol et. Cydia da yüklü görünmeyenleri silebilirsin. (tabii elle kendin yüklemediysen.)

Farklı bir sorun olursa "yardım" bölümüne konu açabilirsin.

Geri