Yapmadigim sey kalmadi icleaner ile kalintilari da sildim ama hala gitmiyorönce bytafonttan devre dışı bırakman gerekti ayarları kapatması için sen direk silince kalıntı bırakmış icleaner ile sil kalıntıları düzelir.
Yapmadigim sey kalmadi icleaner ile kalintilari da sildim ama hala gitmiyorönce bytafonttan devre dışı bırakman gerekti ayarları kapatması için sen direk silince kalıntı bırakmış icleaner ile sil kalıntıları düzelir.
Yapmadigim sey kalmadi icleaner ile kalintilari da sildim ama hala gitmiyor
Kardesim tsk ederim ama yine olmadi sadece kilit ekranindaki ekran kaldi bi turlu degismiyor az kaldi kafayi yicemSana tam temizlik için yapman gerekenleri sırasıyla yazıyorum!
Bir BytaFont ve tweakmodu kaldırdıysan tekrar kur!
iCleaner ile deaktif etmişsen onu aktif et!
Sonra BytaFont a gir tweak moda tıka alttan
Reset all default de respring at!
Sonra iCleaner gir BytaFont ve tweak moda ayarlarını sil iCleaner ile bi temizlik yap!
Ardından cydia’ya gi hem BytaFont hemde tweak modu kaldır!
Ve son işlem Filza root bölümüne BytaFont yaz çıkanları sil !
Artık fontun default olması lazım + BytaFont ‘dan eser kalmaması lazım.
????? Yardim yokmuYok abi ne yaptiysam olmuyor hatta suanda jb yok cihazda ama yine kilit ekraninda ki tuşlar fontlu şaştım kaldim
????? Yardim yokmu
Evet sildim ve diyorum ki jb iptal edince yani kapatip acinca bile o tuslar ayni kaliyoKalıntıları silmeyi denedin mi ?
hocam bir restore et istersen yada farklı bir font aktif et sonra tekrar deaktif yapmayı dener misin.Evet sildim ve diyorum ki jb iptal edince yani kapatip acinca bile o tuslar ayni kaliyo
Farkli font aktif ettigimde kilit ekranindaki sifre girme tuslarina hic bir sekilde etki yapmiyor. Onlar hep ayni kaliyor boylehocam bir restore et istersen yada farklı bir font aktif et sonra tekrar deaktif yapmayı dener misin.
Farkli font aktif ettigimde kilit ekranindaki sifre girme tuslarina hic bir sekilde etki yapmiyor. Onlar hep ayni kaliyor boyle
Farkli font aktif ettigimde kilit ekranindaki sifre girme tuslarina hic bir sekilde etki yapmiyor. Onlar hep ayni kaliyor boyle
Teşekkürler :)
Hocam brazdan deneyecegim yazacam daha deneyemedimSorun halloldumuki?
BytaFont tweak mod mu yoksa uygulama olanı mı indiriyoz
BytaFont 3 ü kurdum uygulamanın güncellenmesi gerekiyor diye uyarı çıktıİkisinde...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bytafont 3 indir sonra zaten o tweak modu indir diyor sanaBytaFont tweak mod mu yoksa uygulama olanı mı indiriyoz
BytaFont 3 ü indirince uygulamanın güncellenmesi gerekiyor diye uyarı çıktıBytafont 3 indir sonra zaten o tweak modu indir diyor sana
BytaFont 3 ü indirince uygulamanın güncellenmesi gerekiyor diye uyarı çıktı
iOS 11.3.1 sürümüm
allah belasını versin böyle tweak n ya indirdim kaldıramıyorum başka tweak kaldırmaya çalışıyorum yine bu ekran çıkıyor karşıma yardım lütfen