Neler yeni

Bytafont3 Font Ekleme (Rehber)

omeraksoy

Banned
Yasaklı
Merhaba arkadaşlar çoğunuz bytafont kullanırken anyfont veya ifont gibi uygulam ile font eklemesi yapıyoruz fakat artık cok daha kolay tek yapmanız gereken fontunuzu bulmak fonttr.com sitesinden genel de indiriyorum ben sonra filzaya atın ve adımları uygulayın.

Filzaya girin ve /Library/Bytafont kısmına girin büyük ihtimal sizde Bytafont dosyası yok yeni bir klasör oluşturun (Bytafont isminde) sonra ornek olarak omer fontunu kuracaksınız bytafont klasörünün icine omer.font diye bir klasör daha oluşturun ve icine tff dosyasını atın Bytafonta girip içine bakın artık hiç bir uygulamaya gerek yok :)

Merhaba arkadaşlar çoğunuz bytafont kullanırken anyfont veya ifont gibi uygulam ile font eklemesi yapıyoruz fakat artık cok daha kolay tek yapmanız gereken fontunuzu bulmak fonttr.com sitesinden genel de indiriyorum ben sonra filzaya atın ve adımları uygulayın.

Filzaya girin ve /Library/Bytafont kısmına girin büyük ihtimal sizde Bytafont dosyası yok yeni bir klasör oluşturun (Bytafont isminde) sonra ornek olarak omer fontunu kuracaksınız bytafont klasörünün icine omer.font diye bir klasör daha oluşturun ve icine tff dosyasını atın Bytafonta girip içine bakın artık hiç bir uygulamaya gerek yok :)
birde bunu bir video ile desteklesen çok mükemmel olacak kardeşim....

• Like
Reactions: osY
Ömer uygulama içerisinde swap ve tweak mode ikilisinden hangisinin içerisinde bulacağız attığımız fontu

attığın fontu tweak modunun içinde font a tıkladığında açılan diğer sayfada göreceksin. sonrasında üstünde tıkla seç respring
ben bu şekilde kullanıyordum. ömerde konusunu açmış emeğine sağlık @omeraksoy

indirdigin font mu ? var/mobile/document

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Link açılmıyor kardeş..

link calisiyor aga altta ekrani koydum kopyala safaride ac yada youtubede NEW* How to Install BytaFont 3 & Custom Font On iOS 12-12.1.2 bu basligi arat
b6c1455b8a52acf2590de2f6d6953f03.jpg

ben filza haricinde bsy kurmadim
ve filzada yapilanlar haricinde bsy yapmadim sorunsuz kullaniyorum bilgin olsun @ömeraksoy verdigi font siteside uyumlu calisiyor

Bytafonttan yeni font ekle diyorum fakat font inmiyor.aktif degil sanırım..

Arkadaslar herseyi sildim kaldirdim ama bu kilit ekranindaki tuslarda hala font var bi turlu gitmiyor ne yapmam lazm ??

Ekli dosyalar

• 8E66B960-D8D2-4DD7-ADB5-901A6565567F.jpeg
    8E66B960-D8D2-4DD7-ADB5-901A6565567F.jpeg
    89.6 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaslar herseyi sildim kaldirdim ama bu kilit ekranindaki tuslarda hala font var bi turlu gitmiyor ne yapmam lazm ??
önce bytafonttan devre dışı bırakman gerekti ayarları kapatması için sen direk silince kalıntı bırakmış icleaner ile sil kalıntıları düzelir.

Geri