Neler yeni

Aktivite 'Bytafont 3' Font Önerisi

To add a font to your BytaFont’s library follow these steps:
- connect to your device (e.g. via SSH)
- go to /Library/BytaFont; if you do not have the folder BytaFont, just create it manually
- create a folder YourFontName.font and copy the ttf/otf files there.

Yani safariden indirip filza ile açın dosyayı. Ttf dosyasını rardan çıkarın. Library/BytaFont (eğer bytafont klasörü yoksa oluşturun)/ Fontismi.font klasörü oluşturup ttf/otf dosyasını içine atın. Sonrasında bytafont a girip aktifleştirebilirsiniz.

To add a font to your BytaFont’s library follow these steps:
- connect to your device (e.g. via SSH)
- go to /Library/BytaFont; if you do not have the folder BytaFont, just create it manually
- create a folder YourFontName.font and copy the ttf/otf files there.

Yani safariden indirip filza ile açın dosyayı. Ttf dosyasını rardan çıkarın. Library/BytaFont (eğer bytafont klasörü yoksa oluşturun)/ Fontismi.font klasörü oluşturup ttf/otf dosyasını içine atın. Sonrasında bytafont a girip aktifleştirebilirsiniz.

Teşekkürler deniyeyim hemen

Merhaba arkadaşlar hem sohbet muhabbet hem de yeni görsel güzellikler olsun diye bu konuyu açmak istedim kullandığınız beğendiğiniz vazgeçemediğiniz font isimlerini bu konu altında belirtin lütfen diğer arkadaşlar da yararlansın

Benim suan da vazgeçemediğim font

Kvantita
Ekli dosyayı görüntüle 9152

Ekli dosyayı görüntüle 9153
Ekli dosyayı görüntüle 9154

Font ismi ,?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

The Godfather fontunu tavsiye ederim benim hoşuma gitmişti şuan jb olmadığı için resmi yok malesef.

Arkadaşlar safariden hoşuma giden bi fontu indirip filza ile açıyorum sonra fontu, Bytafont 3 ile açıyorum daha sonra bytafon içine girip baktığımda fontlara attığım font gözükmüyor anlamadım gitti ! Yanlışmı yapıyorum arkadaşlar bytafont içindende nette bulduğumu cydia’dan indirtiyo yine fontlarda gözükmüyor! Sizlerden ricam safariden bulup indirdiğim fontu bytafont fontlarına nasıl atarım

a9a9de8283d14ea91c5bf24f566752b0.jpg
fd3063e7cb36bb2afcb6d66f2ec4f1c5.jpg

arkadaslar merhaba... ben font kuruyorum ama whatsappta mavi tiklar rakam seklinde cikiyor bunu duzeltmenin bir yolu var mi?

arkadaslar merhaba... ben font kuruyorum ama whatsappta mavi tiklar rakam seklinde cikiyor bunu duzeltmenin bir yolu var mi?

Bende ayni aorun var sadece bytafont ayarlarindan whaatsap app kapıtrsanız duzelir

neyse belki adminlerden yardimci olabilecek biri cikar... sag ol cevabin icin

Rica ederim bu sorun daha oncede vardi bende uçyani ios 9 da falan ben bi caresini bulamamistim dedigin gibi adminlerin belki bi fikri vardir

Rica ederim bu sorun daha oncede vardi bende uçyani ios 9 da falan ben bi caresini bulamamistim dedigin gibi adminlerin belki bi fikri vardir

ben eski ios surumlerinde ios 10 haric sorun yasamadim hic... caresi de vardi ama uzun zaman kullanmadigim icin unutmusum

Geri