Neler yeni

Busuu Premium (Bütün Versiyonlar)

Bende suan 20.13.0 versiyonunda sıkıntısız çalışmaktadır. Deneme fırsatım olmadı son versiyon için. Deneyen arkadaşlar varsa yazabilirlerse güzel olur. App Admin ve Appstore++ tweakleri ile eski versiyon kurulumu yapabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam filza alternatifi olarak ne kullanabiliriz, jailbreak atamadım ama busuuyu da premium yapmak istiyorum.

Bende suan 20.13.0 versiyonunda sıkıntısız çalışmaktadır. Deneme fırsatım olmadı son versiyon için. Deneyen arkadaşlar varsa yazabilirlerse güzel olur. App Admin ve Appstore++ tweakleri ile eski versiyon kurulumu yapabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba AppStore++ tweaki ile uygulamanın eski versiyonunu indirmek istiyorum ama bu öğe artık mevcut değil yazıyor nasıl indirebilirim

Ben sorunsuz bir şekilde kurdum herşeyi halletim fotoğraftaki gibi de onaylandı fakat premium gözükmüyorum hala hem ingilizce öğrenirken bir yandan almanca öğrenmek istediğimde premium alma sayfasına yolluyor beni yardımcı olabilcek arkadaş var mı

öncelikle selamlar denilen herşeyi yaptım premimum activated da dedi hatta resimdeki gibi ama hala premimum içeriklere ulaşamıyorum telefon 7 plus jailbreak var cydia

Ekli dosyalar

• 06CF99C9-F003-4D90-9ADE-65B125732DA3.png
    06CF99C9-F003-4D90-9ADE-65B125732DA3.png
    2.7 MB · Görüntüleme: 25
Bu yöntem bende çalışmadı. Bütün adımlar eksiksiz olmasına active olmasına rağmen sınırlı kullanımda kalıyor.

Tweak(20.15.0 olanı) şuan maksimum 21.4.0 sürümünde çalışıyor. Ara ara denedim en son o sürümde çalıştığını gördüm. Üstte arkadaşın dediği gibi Appstore++ tweaki ile dediğim sürüme inebilirsiniz.

Geri