Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wigdetin ismini hatırlamiyorum ama Eveleyn XenHTML reposundan kesinlikle .
Aşagidaki twitter linkine bir bak istersen kendi yaptıklarını paylaşiyor Evelyn ordan bulabilirsin hatta daha güzelleri bile var.
Beyler merhaba bu homescreen tamamı ile çok hoşuma gitti. Hangi tweakleri kullanmam lazım. Örneğin ikonların boyut ve konumlarını nasıl görseldeki hale getirebilirim ? XenHTML ile widget atamayı biliyorum. @omeraksoy @Baz_X_0 @osY
Beyler merhaba bu homescreen tamamı ile çok hoşuma gitti. Hangi tweakleri kullanmam lazım. Örneğin ikonların boyut ve konumlarını nasıl görseldeki hale getirebilirim ? XenHTML ile widget atamayı biliyorum. @omeraksoy @Baz_X_0 @osY
Dostum xenhtml konusu var oradan bakabilirsin sonra gerekli widgeti denemedim dedikleri var onu deneyeceğim ve zaten temayı kurunca ayarlamasını sana gösteriyor xenhtml anlarsın sonra üstteki saat filan widgetini de yapacaksın
Dostum youtubedan bir kaç XenHTML videosu izle kavrarsın hemen bulmak istedigin widget repoları XenHTML içinde mevcut zaten gerisi hoşuna gideni bulana kadar arayacaksın işte . Boxy 3 tweaki şart bence çünkü ikonları istedigin yere alman gerekebilir..