Appstore++ tweaki ile eski sürümünlerini indirebilirsiniz
uygulama yeni çıktığı için eski sürüm yok yani en düşük sürüm 12.2 bir uygulama için telefonu ios 13 yapamam :) mutlaka bir yolu vardır diye düşünüyorum'da o yolu gösterecek bir arkadaş arıyorum
Teşekkür ederim deneyeceğimUygulamayı 12.1 üstü olan bir cihazdan indir 12.4 üstü olmasın... her iki cihazda aynı AppleID kullanılması şart yani satın alınması veya indirilmesi...
Diğer cihazda (*Jailbreak şart*) Ext3nder yüklü olması lazım , ipayı AppStore’den indirip Ext3nder ile Whatsapp üzerinden kendine gönder.. sonra Whatsapp den Filza’ya taşı ve filza içinden uygulamayı aç yani ayıkla ve buraya kadar git
>>> /var/mobile/Documents/SENİN İPA/Payload/SENİN İPA.app...
Burda: info.plist (metin editör) ile aç resimdeki işlemi yap ve .zip olarak kaydet..
![]()
Sonra o zip klasörün ismini uygulamanın tam ismi ile değiştir yani SENİN APP.zip —- SENİN APP.ipa olarak değiştir ve kayıt et..
Daha sonra o ipayı Ext3nder’e taşı ve Ext3nder içinde yükle...
Not: her ipa çalışmayabilir ( online kontrolü varsa)
Uygulamayı 12.1 üstü olan bir cihazdan indir 12.4 üstü olmasın... her iki cihazda aynı AppleID kullanılması şart yani satın alınması veya indirilmesi...
Diğer cihazda (*Jailbreak şart*) Ext3nder yüklü olması lazım , ipayı AppStore’den indirip Ext3nder ile Whatsapp üzerinden kendine gönder.. sonra Whatsapp den Filza’ya taşı ve filza içinden uygulamayı aç yani ayıkla ve buraya kadar git
>>> /var/mobile/Documents/SENİN İPA/Payload/SENİN İPA.app...
Burda: info.plist (metin editör) ile aç resimdeki işlemi yap ve .zip olarak kaydet..
![]()
Sonra o zip klasörün ismini uygulamanın tam ismi ile değiştir yani SENİN APP.zip —- SENİN APP.ipa olarak değiştir ve kayıt et..
Daha sonra o ipayı Ext3nder’e taşı ve Ext3nder içinde yükle...
Not: her ipa çalışmayabilir ( online kontrolü varsa)
Yükledim dediğiniz şekilde böyle bir hata aldım
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinO zaman olmuyor demekki...maalesef