O om2008er Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 20 Eki 2019 Mesaj 15 Tepkime puanı 4 25 Ara 2019 #1 iPhone X saatin yanına tarih ekleyen tweak vardı telefonu sıfırladıktan sonra bulamadım bilen var mı teşekkürler...
iPhone X saatin yanına tarih ekleyen tweak vardı telefonu sıfırladıktan sonra bulamadım bilen var mı teşekkürler...
mctuna Aktif Üye JailbreakTR Katılım 16 Ocak 2018 Mesaj 194 Tepkime puanı 40 25 Ara 2019 #2 om2008er: iPhone X saatin yanına tarih ekleyen tweak vardı telefonu sıfırladıktan sonra bulamadım bilen var mı teşekkürler...Ekli dosyayı görüntüle 15330 Genişletmek için tıkla ... X kullanmıyorum ama x te çalışan bir tweak var, tweak adı time
om2008er: iPhone X saatin yanına tarih ekleyen tweak vardı telefonu sıfırladıktan sonra bulamadım bilen var mı teşekkürler...Ekli dosyayı görüntüle 15330 Genişletmek için tıkla ... X kullanmıyorum ama x te çalışan bir tweak var, tweak adı time
O om2008er Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 20 Eki 2019 Mesaj 15 Tepkime puanı 4 25 Ara 2019 #3 mctuna: X kullanmıyorum ama x te çalışan bir tweak var, tweak adı time Genişletmek için tıkla ... Sizin dediğiniz ücretli benim aradığım çok basit bişeydi hem teşekkür ederim cevap için
mctuna: X kullanmıyorum ama x te çalışan bir tweak var, tweak adı time Genişletmek için tıkla ... Sizin dediğiniz ücretli benim aradığım çok basit bişeydi hem teşekkür ederim cevap için