Deneyim ikisini de outlook ve drive vardıReprovision da hotmail hesabıyla alakalı bir bağlantı yok. onedrive, hotmail gibi uygulamalar kullanıyorsanız yeniden giriş istiyor olabilir.
12.4 sürümüm. Şuan yeni tema yapıyorum testler falan jailbreaksiz zor. Önemli bir şey değil anladığım kadarıyla?Bir süre jailbreaksiz dener misin. Bu sorun daha önce hiç jailbreak yapmamış bir arkadaşımda vardı. DFU ile çözmüştük hatırladığım kadarıyla
Sorunun nedenini bilmediğim için bişey diyemem ama bir süre jailbreaksiz dene istersen12.4 sürümüm. Şuan yeni tema yapıyorum testler falan jailbreaksiz zor. Önemli bir şey değil anladığım kadarıyla?
Uygulama indiği halde simsiyah yada beyaz olarak kalıyor tıklayamıyorum üstüne güvenemiyorum imzalanmadı veya doğrulanamıyor hatası alıyorum 8-10 tane ayrı siteden denedim ama hepsi aynıBir süre jailbreaksiz dener misin. Bu sorun daha önce hiç jailbreak yapmamış bir arkadaşımda vardı. DFU ile çözmüştük hatırladığım kadarıyla
Hotmail kullanmıyorum. Öyle bir profilim yok yaniAyarlar -> Parolalar ve Hesaplar kısmında hotmaili sil.
Baştan tekrar kur düzelecektir.
Ayrıntılar dediğin zaman ne çıkıyor?Hotmail kullanmıyorum. Öyle bir profilim yok yani