Neler yeni

Boxy 4 nasıl çalışır?

kuzeyaydemr

Aktif Üye
JailbreakTR
Tweakı kurdum fakat, çalıştıramadım, nasıl yapabiliriz bu düzenlemeyi

Cihaz
İphone 7
Sürüm
13.3:1
Daha önce çalıştırmıştım sanki ama şuan çalışmıyor, videolara baktım parmağını ekranın ortasından yukarı kaydırınca oluyor ama ben yapınca olmuyor

Vallahi ben bi ton tweak çalıştıramadım yok yani kuruyorum tık yok bazıları hatalı yarımyamalak çalışıyor

Respring atın
Ayarlarınız resimdeki gibi olsun. Sonra ana ekran da herhangi bir uygulamanın üstüne gelip tek parmakla yukarı doğru kaydırın aktif olacaktır.
d18c035e6fbc3587435b177f64eee839.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Force touch seçili olsun ekranın boş bir yerine sertçe bas açılacak menü.

Y
Force touch seçili olsun ekranın boş bir yerine sertçe bas açılacak menü.
Yok Kamka ekran kırılacak oda olmadı :(
[automerge]1582743267[/automerge]
Homeplus beta var oda kurulunca uygulama bildirimleri gözükmüyor yani uygulama üstünde gözükmüyor bildirimler

Son düzenleme:
Öncelikle crackli tweak kullanmayın. Homeplus ile çakışıyor olabilir. Quick setting aktif iken parmağınızı yukarı doğru kaydırdığınızda aktif olacaktır.

Y
Yok Kamka ekran kırılacak oda olmadı :(
[automerge]1582743267[/automerge]
Homeplus beta var oda kurulunca uygulama bildirimleri gözükmüyor yani uygulama üstünde gözükmüyor bildirimler
A12 ios 13.1 bende calismamisti bilgin olsun..home plus beta kurmustum onu da demin sildim^^

Diğer tweakleri devre dışı bırak sadece boxy aktifken dene herkeste çalışıyor sende çalışmıyorsa sorun tweakte değildir çakışan tweaki bulup hangisini kullanacağına karar vereceksin
Tamam hocam teşekkürler deneyeceğim olursa bilgi vereceğim
[automerge]1582800224[/automerge]
Diğer tweakleri devre dışı bırak sadece boxy aktifken dene herkeste çalışıyor sende çalışmıyorsa sorun tweakte değildir çakışan tweaki bulup hangisini kullanacağına karar vereceksin
Hocam olmuyor acaba ben yanlış yere mi basıyorum onu anlamadım?

Son düzenleme:
Ya çalıştırmıyorsunuz yada başka bir sorun var
Hocam her yerine dokundum telin olmuyor
[automerge]1582939756[/automerge]
Ya çalıştırmıyorsunuz yada başka bir sorun var
Hocam düzeldi sorun sonunda , iCleaner pro ile geniş çaplı bi dosya tweak vs temizliği yaptım düzeldi, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Geri