Neler yeni

Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Linkler yenilendi

Nasıl yani checkra1n siz nasıl geçtim ?

Telefonu iTunes üzerinden sıfırladım, verileri yükleme dedim temiz iPhone olarak kurulumu tamamladım ve jailbreak yaptım boot menüden başlatıp anlatıldığı gibi
Sonra Cydia yüklendi ama akış yenilenmiyor

Checkra1n den restore system yapıp telefonu kapatıp açın tekrar jb yapıp bir deneyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben daha önce yüklerim ve çalıştı fakat telefon kapanınca yeniden yüklemeye çalışıyorum 2 gündür bazen USB hatası veriyor bazen de vermiyor ama iki durumda da cydia yükleniyor fakat cydia açarken hemen kapanıyor,açılıp kapanıyor..kablo PC aynı ilkinde 5-6 denemeden sonra başarmıştım şimdi 2 gündür uğraşıyorum olmuyor

Lenovo pc de bios ekranını bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz açamıyorum nasıl usb yi seçecem

Cihaz kapanıp açıldığında jb devre dışı kalır.
Tekrar jb yapmanız gerekli

Birde telefonu sıfırlamadan cydia silme işl
Lenovo pc de bios ekranını bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz açamıyorum nasıl usb yi seçecem

Lenovo boot menü açmak için komple kapatman gerekli sonrasında bir iğne ile yan tarafta küçük bir yer olmalı iğne bastırcaksın kendilinden açılacaktır pc ve orada boot menü sonrada usb seçersin yan taffta kucuk bir yer olucak eğer bulamazsan marka modelin aynısını google yazıp sonuna bios ve boot yazarak googleden aratabilirsin

Kurdum suan videolardaki gibi ayarları yaptım bir sorun oldu uygulama girerken sormuyor direk giriyor videolarda yaptıkları zaman uygulama girmeden soruyor hangisine seçsin diye ?

Kullandığım bir tweak değil. Youtube da kullanımı ile ilgili videoları bulabilirsiniz.

bc2f4319a0ec6cb9ba7cf473f7c298a5.jpg

Normalde hiç hata vermezdi çatır çatır yapardım ama ne olduysa bi tweak yüklerken restart yaptı telefon ve sonrasında bu hata veriyor checkra1n yükleyemiyorum

o hatayı verdiği halde bende her seferinde yükleniyor, tekrar orjinal kablo ile deneyin. Yan sanayi kablo ile bendede olmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri