Neler yeni

Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Linkler yenilendi

selam ben ilk kez iphon x kullaniyorum bunu ayni sekilde yapa bilirmiyim ios 14.2 yukluorginal

Jailbreak yapabilirsiniz ama bu araç ile değil, henüz gümcellenmedi bootra1n. Başka bir araç çıktı sitede araştırın bende hangisi emin değilim x kullanmadığım için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iphone 7 için bu jailbreak sürümü uygun değildir hatası alıyorum. sürüm 14.1

Bootra1n şuan 13.5'e kadar mı destekliyor? 0.10.2 Sürümünü kurmaya çalıştığımda sürümümün 14.0.1 olduğunu gösterdi. İşleme devam etmedi.

Selamın aleyküm arkadaşlar ben iPhone X kullanıyorum 2 aydır jailbreak ile 14.0.2 surumu olması lazım dün durduk yere kapanmış jailbreak gitmiş sabah yeniden jb yapmak istedim ama usbmx diye birsey hatasını verdi çözemedim yardımcı olur musunuz ?

q
Error versede işlemleri doğru yapıyorsanız jb işlemi tamamlanıyor. Bootra1n sitesinden hata kodlarınada bi göz atın

hocam işlemler doğru 10 larca defa yaptım ama cydia uygulaması gelmiyor.

Merhabalar.

iphone 11 - ios 13.6.1 sürümü için jailbreak yapmaya çalışıyorum fakat bu sürümü desteklemiyor diyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar.

iphone 11 - ios 13.6.1 sürümü için jailbreak yapmaya çalışıyorum fakat bu sürümü desteklemiyor diyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.

Checkrain iphone x ve altini destekliyor ustu icin uncover beklemeniz lazim

Burdaki araç ile yapamazsınız bootra1n güncellenmedi. Başka bir araç vardı checkra1n 0.12.0 versiyonlu, onunla yapabilirsiniz.

@murat.toksoz peki bu dediğiniz yine windows üzerinden mi yapılıyor ve eğer yapılıyorsa konu linkini rica etsem yazar mısınız ? Teşekkürler

mac bilgisayara sahibim 2.nesil SE cihazım var checkra1n uygulaması telefonumun desteklemediğini söylüyor sürüm 14.4 NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUN BU KONUDA TECRÜBESİZİM.

mac bilgisayara sahibim 2.nesil SE cihazım var checkra1n uygulaması telefonumun desteklemediğini söylüyor sürüm 14.4 NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUN BU KONUDA TECRÜBESİZİM.
checkrain optionsa girin. allow untrusted ve skip a11 seceneklerini işaretleyerek jb aktif edin. iyi forumlar.

Geri