Mhmmd34 Kayıtlı Üye JailbreakTR 16 Kas 2018 #1 Cydiada ne Zaman tweak kursam Activator kaldır seçeneği çıkıyor bende onaylayıp sonra tekrar Activator kuruyorum çözümü var mı?
Cydiada ne Zaman tweak kursam Activator kaldır seçeneği çıkıyor bende onaylayıp sonra tekrar Activator kuruyorum çözümü var mı?
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör 16 Kas 2018 #2 Hata görüntüsünü çekip atar mısınız ? Repolarınızı tweaklerinizi de atın
Mhmmd34 Kayıtlı Üye JailbreakTR 16 Kas 2018 #3 sametsurmeli: Hata görüntüsünü çekip atar mısınız ? Repolarınızı tweaklerinizi de atın Genişletmek için tıkla ...
sametsurmeli: Hata görüntüsünü çekip atar mısınız ? Repolarınızı tweaklerinizi de atın Genişletmek için tıkla ...
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör 16 Kas 2018 #4 Activator ‘u tam olarak kaldırdınız mı ya da yüklediniz mi ?
Mhmmd34 Kayıtlı Üye JailbreakTR 16 Kas 2018 #5 sametsurmeli: Activator ‘u tam olarak kaldırdınız mı ya da yüklediniz mi ? Genişletmek için tıkla ... activator yüklü yeni uygulama yüklerken bu sorunla karşılaşıyorum
sametsurmeli: Activator ‘u tam olarak kaldırdınız mı ya da yüklediniz mi ? Genişletmek için tıkla ... activator yüklü yeni uygulama yüklerken bu sorunla karşılaşıyorum
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör 16 Kas 2018 #7 Cihazın sürümü ve olan jb aracını da belirtmelisin
Mhmmd34 Kayıtlı Üye JailbreakTR 16 Kas 2018 #8 sametsurmeli: Cihazın sürümü ve olan jb aracını da belirtmelisin Genişletmek için tıkla ... ios 11.3.1 electra
sametsurmeli: Cihazın sürümü ve olan jb aracını da belirtmelisin Genişletmek için tıkla ... ios 11.3.1 electra
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör 16 Kas 2018 #10 Kn0ax: Dostum Repolarını ve Tweaklerini atarmısın! Genişletmek için tıkla ... 3 defa söyledim sende söyledin. Bekleyelim ne zaman isterse atsın ‘anında’ yardımcı olalım
Kn0ax: Dostum Repolarını ve Tweaklerini atarmısın! Genişletmek için tıkla ... 3 defa söyledim sende söyledin. Bekleyelim ne zaman isterse atsın ‘anında’ yardımcı olalım
Kn0ax Aktif Üye JailbreakTR 16 Kas 2018 #11 sametsurmeli: 3 defa söyledim sende söyledin. Bekleyelim ne zaman isterse atsın ‘anında’ yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Valla iki konudur yazıyorsun gördüm sinirlendim yoruyorlar {kesin crack tweak yada yasaklı repo #rez}
sametsurmeli: 3 defa söyledim sende söyledin. Bekleyelim ne zaman isterse atsın ‘anında’ yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Valla iki konudur yazıyorsun gördüm sinirlendim yoruyorlar {kesin crack tweak yada yasaklı repo #rez}