Hocam aylı limit sınırı dolduysa Zonguldak tan al alınıyor ama günde 1 defa olmasa lazım dene benim aylık limit dolmadığı için deneyemedimAnladım hocam beklemekteyiz
Son düzenleme:
Hocam aylı limit sınırı dolduysa Zonguldak tan al alınıyor ama günde 1 defa olmasa lazım dene benim aylık limit dolmadığı için deneyemedimAnladım hocam beklemekteyiz
Hocam aylı limit sınırı dolduysa Zonguldak tan al alınıyor ama günde 1 defa olmasa lazım dene benim aylık limit dolmadığı için deneyemedim
[/QUOTE Zonguldak da bir ilçeden yaptım ama merkezde yapamadım sebebi sürpriz nokta hediyeleri dağıtmadı
Hocam aynen böyle kalıyor hediyeler açılmıyorAylık limit bitir sonra zonguldak tan her gün 1 hak veriyor video izle
sağa doğru git 1 tane açık yer var onu alHocam aynen böyle kalıyor hediyeler açılmıyor
Yarın birdaha günlük 1 defa zatenOnu aldım ama diğerleri açılmadı bütün illerde açılıyor sadece Zonguldak da olmuyor acaba uygulamayı güncelesem mi
Aylık limit dolduğunda Zonguldak tan günlük 1 defa alınıyor yanı her gün bir defa ama noktalar bitince artık alamiciksınız sadece Zonguldak ta oluyorÖdüle müdahale etme imkanımız olabilir mi acaba bunu düşünüyorum.Belki de server taraflı değildir ve istediğimiz ödülü alabiliriz her defasında.
Aylık limit dolduğunda Zonguldak tan günlük 1 defa alınıyor yanı her gün bir defa ama noktalar bitince artık alamiciksınız sadece Zonguldak ta oluyor
Onu anladım zaten hani Zonguldak da sürpriz noktalar gözükmüyor sadece +2 oluyor bir ne kadar yakınlaştırdıysam olmadıYarın birdaha günlük 1 defa zaten
İmkansız benceOndan bahsetmiyorum.Verdiği rastgele ödülü istediğimiz ödüle ayarlayabilir miyiz acaba bunu düşünüyorum.
Tmm hocam bende diyorum yarın birdaha bip gir büyük ihtimalle sarı nokta gelecekOnu anladım zaten hani Zonguldak da sürpriz noktalar gözükmüyor sadece +2 oluyor bir ne kadar yakınlaştırdıysam olmadı
Aynen bendede aynı sorun varHocam dediğim gibi zonguldak da +2 oluyor sarı noktalar gelmiyor bu sorun sizde de varmı
Aynen bendede aynı sorun var
Olmuyor artık 2 3 numara dan denedim hep ban verdi 2 ay