Neler yeni

Çözüldü BioProtectXS vs Bio Locker

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

hawagi

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bildiğiniz üzere appleri ve dosyaları kilitlemeye yarayan bir çok program mevcut bunlardan 2 si de BioProtectXS ve Bio Locker forumda ikisinide kullanmış olan arkadaşlar veya tavsiyesi olanlar yorum atabilir karşılaştırma ve tavsiyeleriniz dinliyorum:)

BioProtectXS'i kullandım ve şahsen memnun kalmıştım. Sadece uygulama korumaktan ziyade, sistem çapında eklediği korumalar da var (Örneğin telefonu kapatmak istediğinizde de sizden onay istemesi gibi). Sistem performansı bakımından da bir etkisi olduğu sanmıyorum, ayrıca yeterince hızlı da çalışıyordu. Fakat benim eksik gördüğüm şeylerden biri, onay isterken sadece parmak izi istemesiydi. Şifre girme seçeneği de gösterse daha iyi olabilirdi, ki bu özellik bildiğim kadarıyla Bio Locker'da var. Bio Locker konusunda kullanmadığımdan onun hakkında pek yorum yapamıyorum, kullanan varsa yapacaktır eminim 🙂

BioProtectXS'i kullandım ve şahsen memnun kalmıştım. Sadece uygulama korumaktan ziyade, sistem çapında eklediği korumalar da var (Örneğin telefonu kapatmak istediğinizde de sizden onay istemesi gibi). Sistem performansı bakımından da bir etkisi olduğu sanmıyorum, ayrıca yeterince hızlı da çalışıyordu. Fakat benim eksik gördüğüm şeylerden biri, onay isterken sadece parmak izi istemesiydi. Şifre girme seçeneği de gösterse daha iyi olabilirdi, ki bu özellik bildiğim kadarıyla Bio Locker'da var. Bio Locker konusunda kullanmadığımdan onun hakkında pek yorum yapamıyorum, kullanan varsa yapacaktır eminim

d1c232c95293eda69039adf73c40b01f.jpg

Tweak: BioProtect XS için Parmak izi ve şifre mevcuttur... yapman gereken sadece ayarlarda aktif etmen..
8461bc861b896e7caed8d0ad4ca86dbe.jpg

Bildiğiniz üzere appleri ve dosyaları kilitlemeye yarayan bir çok program mevcut bunlardan 2 si de BioProtectXS ve Bio Locker forumda ikisinide kullanmış olan arkadaşlar veya tavsiyesi olanlar yorum atabilir karşılaştırma ve tavsiyeleriniz dinliyorum:)

Tweak: BioLocker IOS 10 da kaldı...

Edit: *IOS 11 - 12 için güncelleme almış...

Son düzenleme:
BioProtectXS'i kullandım ve şahsen memnun kalmıştım. Sadece uygulama korumaktan ziyade, sistem çapında eklediği korumalar da var (Örneğin telefonu kapatmak istediğinizde de sizden onay istemesi gibi). Sistem performansı bakımından da bir etkisi olduğu sanmıyorum, ayrıca yeterince hızlı da çalışıyordu. Fakat benim eksik gördüğüm şeylerden biri, onay isterken sadece parmak izi istemesiydi. Şifre girme seçeneği de gösterse daha iyi olabilirdi, ki bu özellik bildiğim kadarıyla Bio Locker'da var. Bio Locker konusunda kullanmadığımdan onun hakkında pek yorum yapamıyorum, kullanan varsa yapacaktır eminim 🙂
Bio Lockerda app switcher kısmında kilitlediğiniz uygulamalar çok güzel bir şekilde kısıtlanıyor blur olarak. Protect için böyle bir özellik var mı screenshoot hiç yok tweak için.

Bioprotect çok daha profesyonel.ıos 9 dan beri kullanıyorum bence daha iyisi yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri