Çözüldü Bingner reposu

Serdar112

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
İyi forumlar arkadaşlar benim ipx cihazım 12.4 sürümünde cydia da baya kırmızı yazılar çıkıyordu bende refresh icon cache ve restore rootfs yaparak temizleye çalıştım... tekrar kurduktan sonra bingner reposu sadece diğer repolarda sorun yok filza yı yükleyemiyorum
[automerge]1567777017[/automerge]
İyi forumlar arkadaşlar benim ipx cihazım 12.4 sürümünde cydia da baya kırmızı yazılar çıkıyordu bende refresh icon cache ve restore rootfs yaparak temizleye çalıştım... tekrar kurduktan sonra bingner reposu sadece diğer repolarda sorun yok filza yı yükleyemiyorum
Bingner reposu boş

Uncover Ayarlardan reinstal cydia sekmesini açıp tekrar jb yap.

Hocam yaptım olmadı... bingner dışında tüm repolar dolu bi o boş

d439e68da6be2ab745ce248f6459062b.jpg
icleaner içerisinden cydia kaynaklarını ve kullanılmayan paket kaynaklarını etkinleştirip temizlik yapın ve tekrar cydia yı açıp kaynakları yenileyin.

d439e68da6be2ab745ce248f6459062b.jpg
icleaner içerisinden cydia kaynaklarını ve kullanılmayan paket kaynaklarını etkinleştirip temizlik yapın ve tekrar cydia yı açıp kaynakları yenileyin.
Hocam onu da yükleyemiyorum

Ekli dosyalar

• 34808B69-C66A-4642-8A3B-58E633514A0B.png
    34808B69-C66A-4642-8A3B-58E633514A0B.png
    251.1 KB · Görüntüleme: 21
Evet bende de bugun bu sorun olustu. Bigner bos. Bazi seyler yuklenemiyor bagimliliklar o repoda oldugu icin. Yenileme yapinca herkeste normalmi gorunuyo acaba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yada jb yi mi yanlis yaptik. Ben komple restore edip tekrar jb ledim cunku. Ve ilk 3 asamada normal yapamadim bi kac hata aldim. Ve sonra jb oldu.

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yap ve tekrar jb yap.

Hocam 2-3 kere yaptım ... diğer bütün repolar dolu bi bingner gene boş

Hocam 2-3 kere yaptım ... diğer bütün repolar dolu bi bingner gene boş

Kaynak yenileme bittiğinde hata ekranı veriyormu.
Ve kaynak yenilemeyi hücresel bağlantı ile yapın

Ekli dosyalar

• 994396BB-979F-43C2-8155-EA85303F5CF1.png
    994396BB-979F-43C2-8155-EA85303F5CF1.png
    371.4 KB · Görüntüleme: 15
Arkadaşlar uncover ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini birlikte aktif ederek tekrar jb yapmayı denermisiniz

Arkadaşlar uncover ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini birlikte aktif ederek tekrar jb yapmayı denermisiniz
Bunları da denedim sonuç aynı .. tmm hocam biraz bekliyeyim

aynı durum bende de oldu. bende burayı okuyup restore yaptım. KEŞKE yapmaz olaydım repo sıkıntısı varmış biz de burayı dinleyip boşu boşuna cydiayı sıfırladık. Üstelik bingner temel kaynakların alındığı yer olduğu için. Bir filza ya da ne bileyim succession bile yükleyemiyoruz sıfır başlangıç yapmak için.....

Muhtemelen repo bakıma girmiştir uncover kullananlar restore rootfs yapmasınlar tweakleriniz gider ve depends hatası alırsınız birçoğunu yeniden yüklemeye çalışırken
[automerge]1567798669[/automerge]
Bingner reposu düzeldi güncellemeleri yapıp tweaklerinizi geri yükleyebilşrsiniz

Son düzenleme:
Sorun duzeltildi su an normal bilginize.

aynı durum bende de oldu. bende burayı okuyup restore yaptım. KEŞKE yapmaz olaydım repo sıkıntısı varmış biz de burayı dinleyip boşu boşuna cydiayı sıfırladık. Üstelik bingner temel kaynakların alındığı yer olduğu için. Bir filza ya da ne bileyim succession bile yükleyemiyoruz sıfır başlangıç yapmak için.....
Aynısını ben de yaşadım bunun için yakarım bir dal

Geri