Merhaba binancetr jailbreak uyarısı veriyor ve uygulama açılmıyor liberty harici güncel kullandıgınız jb uyarı engelleyici tweak varsa söyler misiniz teşekkürler
aynı sorun güncellemeden sonra bypass kullanımlı bende de olmuştuMerhaba binancetr jailbreak uyarısı veriyor ve uygulama açılmıyor liberty harici güncel kullandıgınız jb uyarı engelleyici tweak varsa söyler misiniz teşekkürler
Cevaplar için teşekkürler a bypass tweak çalışmıyor 12.4 uncover kurulsa da güvenli moda atıyor. Sürüm düşürme konusunda daha önce app admin kullanıyordum az önce de tekrar yükledim ama appstore'dan atıyor . Appstore 'dan uygulama sürümü düşürdüğümüz bahsettiğiniz tweak ismini paylaşır mısınız teşekkürleraynı sorun güncellemeden sonra bypass kullanımlı bende de olmuştu
şuan 1.9.1 sürüme düşürüp hiçbir bypass olmadan kullanıyorum
Hocam teşekkür ederim 12.4 için appadmin neden atıyor appstore ? alternatifi varsa yazarsanız sevinirim. teşekkürlerchoicy veya flyjb-flyjbx deneyebilirsiniz.
AppStore++ kullanabilirsinizHocam teşekkür ederim 12.4 için appadmin neden atıyor appstore ? alternatifi varsa yazarsanız sevinirim. teşekkürler
choicy i indirdim binancetr de işlemiyor... flyjbx kurulu onda da atıyor. "the device is jailbreak, which may cause security risks."choicy veya flyjb-flyjbx deneyebilirsiniz.
Aynı sorun için uğraşmaktaydık hocam ancak sanırım çözüm belli. Appstore++ tweak ile sürüm düşürmek. 1.9.1 sürümü bilinen en son jb istemeyen sürümchoicy i indirdim binancetr de işlemiyor... flyjbx kurulu onda da atıyor. "the device is jailbreak, which may cause security risks."
teşekkür ederim sorun çözüldüAppStore++ kullanabilirsiniz