Merhaba arkadaşlar binancetr son güncelleme sonrası uncover jailbreakten ötürü uygulama direkt çıkışa yönlendiriyor shadow kullanıyordum engellemedi jailbreak uyarı önleyici önerisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
a-bypass deneyinMerhaba arkadaşlar binancetr son güncelleme sonrası uncover jailbreakten ötürü uygulama direkt çıkışa yönlendiriyor shadow kullanıyordum engellemedi jailbreak uyarı önleyici önerisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
Maalesef hocam a bypass uyguladıktan sonra programdan atıyor başka alternatif önerisi olan yazarsa sevinirim teşekkürlera-bypass deneyin
Evet hocam en keskin çözüm sürüm düşürmek oldu teşekkür ederimbunlara ilaveten liberty de dahil işe yaramadı çözüm olarak bir alt sürüme geçiş yaptım güncellemeyide kapattım
Her ios marketinde olan uygulamada olmuyor sürüm düşürmek, ilk önce sürümü yüksek bir telefon veya ipad de ios kullanıcı maili ile giriş yapıyorsunuz orada o uygulamayı indiriyorsunuz sonra ios sürümü daha düşük olan o uygulamayı indiremeyen cihazınızdan girerek app storedan satın alınanlar sekmesinden indirmeyi denediğinizde mevcut eski sürüm indirilsinmi diyor eveti tıklayıp indiriyorsunuz, ben böyle birçok uygulamanın çalıştığını gördüm fakat uygulama sürümleri eski bir de you tube ipade indirsem de çalıştırmadı.ben de bu konuyu görünce jb yapmaktan vazgeçer gibi oldum. sürüm düşürmekten kasıt nedir?
evetChoicy de uygulama üzerine basılı tutunca gelen without tweak den denedin mi?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi