Neler yeni

Çözüldü Bildirim rengi

necoeren

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım bildirimleri siyah yapmak için tweak var mı üstten çekince eski bildirimler vs gözüküyor ya oradakilerin siyah olması için bir tweak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım bildirimleri siyah yapmak için tweak var mı üstten çekince eski bildirimler vs gözüküyor ya oradakilerin siyah olması için bir tweak ?

Eclipse yada noctis kullanabilirsiniz.

Eclipse içinde onu nasıl yapacağımı ss lerle tarif etsen bana zahmet olur mu ?

Ben su an kullanmıyorum kardeş.yüklü değil bende maleaef.ama nbiraz karıştırırsan çözersin hemen.

Ben su an kullanmıyorum kardeş.yüklü değil bende maleaef.ama nbiraz karıştırırsan çözersin hemen.

Kurcaladım çoğu şeyi ama bulamadım yardımın için sağol

Eclipsede o özellik Yok ama noctis 12 de var bildirimler ve vidgetlerde dark modu seçince koyu oluyor

Eclipse ve noctis beraber kullanmak zorunda kaldım mecbur çünkü noctis uygulama açarkende siyah görüntü vermiyor sanırım bi tweak yok mudur sadece bildirim rengi için ?

Eclipse ve noctis beraber kullanmak zorunda kaldım mecbur çünkü noctis uygulama açarkende siyah görüntü vermiyor sanırım bi tweak yok mudur sadece bildirim rengi için ?

Notifica var uygulama rengine göre yapıyor ama ayarlarından dinamik yerine dark seçip bi deneyin isterseniz

Geri