Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 2 Tem 2019 #1 bi tane bildirim geliyor ses ve titresim şeklinde ama hangi uygulamadan geldiğini bilemiyorum bunu nasıl bulabilirim
bi tane bildirim geliyor ses ve titresim şeklinde ama hangi uygulamadan geldiğini bilemiyorum bunu nasıl bulabilirim
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 2 Tem 2019 #2 Afyonteam: bi tane bildirim geliyor ses ve titresim şeklinde ama hangi uygulamadan geldiğini bilemiyorum bunu nasıl bulabilirim Genişletmek için tıkla ... bannersound kullanabilirsiniz.
Afyonteam: bi tane bildirim geliyor ses ve titresim şeklinde ama hangi uygulamadan geldiğini bilemiyorum bunu nasıl bulabilirim Genişletmek için tıkla ... bannersound kullanabilirsiniz.
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 2 Tem 2019 #3 uydufly: bannersound kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Benim aradığım bildirimleri log tutan bir tweak aslında
uydufly: bannersound kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Benim aradığım bildirimleri log tutan bir tweak aslında
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 2 Tem 2019 #4 Afyonteam: Benim aradığım bildirimleri log tutan bir tweak aslında Genişletmek için tıkla ... Pardon tam anlamadım kusura bakmayın.log derken.? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Afyonteam: Benim aradığım bildirimleri log tutan bir tweak aslında Genişletmek için tıkla ... Pardon tam anlamadım kusura bakmayın.log derken.? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 2 Tem 2019 #5 uydufly: Pardon tam anlamadım kusura bakmayın.log derken.? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sadece ses be titreşim ile bir bildirim geliyor ama ekrana düşmüyor onu bulmaya çalışıyorum
uydufly: Pardon tam anlamadım kusura bakmayın.log derken.? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sadece ses be titreşim ile bir bildirim geliyor ama ekrana düşmüyor onu bulmaya çalışıyorum
O odiyy Aktif Üye JailbreakTR 2 Tem 2019 #6 Afyonteam: bi tane bildirim geliyor ses ve titresim şeklinde ama hangi uygulamadan geldiğini bilemiyorum bunu nasıl bulabilirim Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Afyonteam: bi tane bildirim geliyor ses ve titresim şeklinde ama hangi uygulamadan geldiğini bilemiyorum bunu nasıl bulabilirim Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 2 Tem 2019 #7 odiyy: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Sanırım bu işimi görecek
odiyy: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Sanırım bu işimi görecek