Güncellenmesi gereken tweakleri bildirebilirseniz ya da kendi tweaklerimiz olan C2Hack, Çeviri aracında sorun olup olmadığını özel mesaj ilebildirebilirseniz memnun kalırım.Biz yardımcı olalım hocam elimizden gelen birşeyler varsa eğer.
Güncellenmesi gereken tweakleri bildirebilirseniz ya da kendi tweaklerimiz olan C2Hack, Çeviri aracında sorun olup olmadığını özel mesaj ilebildirebilirseniz memnun kalırım.Biz yardımcı olalım hocam elimizden gelen birşeyler varsa eğer.
Efsane hocam görmesin :) Crack tavsiye etmiyoruz.Hocam sizden sadece bir şey istiyorum lütfen bigboss sıkıntısı geçince bioprotectx ve callbarx i repoya ekleme şansınız var mı sıkıntısız düzgün çalışan crackli ?
Bigboss yerine
[automerge]1550959076[/automerge]
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.[automerge]1550959111[/automerge]
Güncelleme gelmiş kurulu tweak lerime
[automerge]1550959132[/automerge]
Ve düzelme oldu bende bilginize
Senin verdiğin repoda yükleme yaparken böyle bir hata alıyorum.
Teşekkürler. Sonunda snowboard’ı kurdum.Bigboss yerine
[automerge]1550959076[/automerge]
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.[automerge]1550959111[/automerge]
Güncelleme gelmiş kurulu tweak lerime
[automerge]1550959132[/automerge]
Ve düzelme oldu bende bilginize
O adres çalışmıyor maalesef
BigBoss tekrar online onlu. Hadi gözümüz aydın.
Konuyu bilmiyorsunuz ama insanları yanlış yönlendirmektende geri durmuyorsunuz.. tweak çalışmıyor diye cydia tekrar kurulurmu..
Birincisi adam tweak çalışmıyor dememiş . Ben kendim sildim demiş . İkincisi dün gün boyunca bigboss reposu çökmüştü şu son birkaç saattir düzelme sağlandı . Bir halt biliyorsan gel insan gibi açıkla . Eğer insanların yazdıklarına eleştiride bulunacaksanda yanlış forumdasın . Ekşisözlük felan öneririm senim gibilerin yeri ora .Konuyu bilmiyorsunuz ama insanları yanlış yönlendirmektende geri durmuyorsunuz.. tweak çalışmıyor diye cydia tekrar kurulurmu..