BigBoss Repo Eklenmiyor

Sagoita

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamlar, iOS 12.2 sürümünde Unc0ver kullanıyorum.
BigBoss reposunu sildim fakat eklemeye çalışırken hata alıyorum. Yani içi boş.
Çözüm aradım ve deneyip sonuç alamadıklarım ;

-Restore RootFS
-Reinstall Cydia
-Cydia’dan daha fazla paket kaynağı seçeneği (Cydia ana sayfasındaki hiçbir şeye tıklanmıyor o yüzden yapamıyorum)

Çözüm önerisi olan var mı?
Teşekkürler.

Benim anlamadığım tüm bağlantıları bir yere toplayan bir Repoyu nasıl siliyorsun ilginç...

Tweak yüklerken silinmiş olabilirmi?
Daha doğrusu merak ediyorum yanlış anlama:)

Neden BigBoss reposunu silmeye çalıştın?

Benim anlamadığım tüm bağlantıları bir yere toplayan bir Repoyu nasıl siliyorsun ilginç...

Tweak yüklerken silinmiş olabilirmi?
Daha doğrusu merak ediyorum yanlış anlama:)

Neden BigBoss reposunu silmeye çalıştın?

Abi, Flame ile toplu repo yükleyecektim. Çakışınca tek tek silmeye uğraşmamak için en baştan sildim. Sonra tekrar yükleyemedim.

Estağfurullah o kadar insana yardımcı olan ve olmaya devam eden birini neden yanlış anlayayım ki 😅

Abi, Flame ile toplu repo yükleyecektim. Çakışınca tek tek silmeye uğraşmamak için en baştan sildim. Sonra tekrar yükleyemedim.

Estağfurullah o kadar insana yardımcı olan ve olmaya devam eden birini neden yanlış anlayayım ki

Tekrar denermisin

Buyrun hocam.
Telefonu restore etmemi önerir misiniz? (FR)

Ekli dosyalar

• D8D898E6-7736-40E7-B17A-BBA2C7F27C58.png
    D8D898E6-7736-40E7-B17A-BBA2C7F27C58.png
    175.2 KB · Görüntüleme: 25
Buyrun hocam.
Telefonu restore etmemi önerir misiniz? (FR)

FR en doğru ve temiz yoldur...Flame ile Tweak yükleme sadece repo veya Tweak isimlerinin yedeğini al ve herşeyi tek tek kur.

Aslında resimdeki işaretli yere tıklansa oradan çözecektim. Bu sürüme yeni JB geldiğinden dolayı yaşanan ufak hatalardan biridir diye düşünüyorum.

Çözüldü ye alınabilir. Cihazı restore edeceğim.

👇🏻Resimde hepsine tıkladım hiçbiri açılmıyor👇🏻

Ekli dosyalar

• B0603C67-2FE7-444F-8450-0D445B393CAE.jpeg
    B0603C67-2FE7-444F-8450-0D445B393CAE.jpeg
    159.2 KB · Görüntüleme: 22
BigBoss elle eklenmiyor. Ana ekrandaki "Daha fazla paket kaynağı" bölümünden ekleniyordu. Oradan da olmuyorsa geçmiş olsun yani.

apt.thebigboss.org/repofiles/cydia

Tekrar denerimsin
[/QUOTE]
Olmuyor bende'de aynı sorun var thebigboss reposu yüklü olunca cydia her açıldığında yada repo veya tweak yükleyince hata veriyor

Ekli dosyalar

• IMG_0023.PNG
    IMG_0023.PNG
    262.1 KB · Görüntüleme: 8
@Ulasozm

BigBoss reposunda şimdilik bir sorun yok...

Var sildikten sonra ekleyince boş olarak ekleniyor fotoda gördüğün hatayı veriyor

Şu anda yüklü olan repo ve Tweak görüntülerini at buraya bakalım

@Ulasozm bigboss reposu bakım ve güncellemeler için servis dışı olabilir. bir süre sonra tekrar kaynakları yenile yapabilirsiniz

Geri