Tweak BetterSettings

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Tweak: BetterSettings
Repo:
Sürüm: 0.0.3
Uyumluluk: iOS 11
Fiyat: Ücretsiz

Açıklama:
Ayarlar uygulamasına hoş bir görünüm ekler. Her bölüm için görünüm özelleştirme seçeneği ve arka plana istediğiniz resmi ekleme gibi farklı özellikler sunar.

Konu Dışı:
Eğer bazı paket kurulumlarında hata alırsanız adresini repolarınıza ekleyin.

Ekran Görüntüleri

download.jpg
download.jpg

Son düzenleme:
Repo:

Açıklama:
Ayarlar uygulamasına hoş bir görünüm ekler. Her bölüm için görünüm özelleştirme seçeneği ve arka plana istediğiniz resmi ekleme gibi farklı özellikler sunar.

Ekran Görüntüleri

download.jpg
download.jpg

Evet çok güzel bir tweak yanlız kullanıcılarından biri noctis eclipse gibi tweakler aktif ise onları kapatın gibi bir uyarı yapmış.onlarla çakışabilir tweak dikkatli olmak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet çakışabilir. tweak kendi içerisinde zaten siyah mod ekliyor ayarlar uygulamasına..

NoctisXI ve eclipseX içerisinde ayarlar için etkinlği kapatırsanız sorun olmayacaktır.

Arkadaşlar bende şöyle bir hata verdi
0e46e7db622351cb51df52e434ade974.png
033066c23a66a18b87d242d9e576f120.png

libcspreference dosyasından kaynaklı aldığın hata.. Kısa sürede repomuza ekleyeceğiiz.. Repomuzdan kurduğunda sorun düzelecektir.

libcspreference dosyasından kaynaklı aldığın hata.. Kısa sürede repomuza ekleyeceğiiz.. Repomuzdan kurduğunda sorun düzelecektir.

Bendeki bizim repodan kurulu zaten
c85a24090b9264f62627892a26741a61.png

tamm birazdan bettersettings i de repoya eklediğmizde sorun düzelmiş olacak ve kurabileceksin

Tweak repomuza eklenmiştir :okay:
ios 10 jb yapdiğımdan bu günü kadar hep ayarlar uygulamasının arka planını değiştitmek istiyordum amma malesef buda iOS 11 uyumlu üstad bunun iOS 10da çalışan alternativi varmı yada bu çalışırmı iOS 10 da?

Son düzenleme:
Repo:

Açıklama:

Ekran Görüntüleri

download.jpg
download.jpg
Uygulama guzel ama resimdeki hatayi aliyorum cozum varmi

Ekli dosyalar

• 19A9B2A5-12F0-4CF2-B9AC-BB15E3A47AC1.jpeg
    19A9B2A5-12F0-4CF2-B9AC-BB15E3A47AC1.jpeg
    381.7 KB · Görüntüleme: 14
Lib. Hatası alıyordum sayende düzelttim. Teşekkürler

Geri