Beats Solo 3 Wireless Sarj Sorunu

Furkan38

Aktif Üye
JailbreakTR
Herkese iyi forumlar beats solo 3 kulaklığı ile ilgili bazı sorularım olacak Bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum Ürün dün elime geçti ilk olarak kullandığımda fark ettiğim şey kablosuz kulaklık ile kullanınca telefonumun şarjı daha hızlı azalıyor bu normal mi bir de bu kulaklığın iddası 40 saat kadar kullanım diyordu ama yaklaşık 1 saat kullanımda %10 şarjı gitti anlayamadım yanlışmı kullanıyorum acaba basit bi tane açma kapama tuşu var zaten ama çözemedim şimdiden teşekkür ediyorum

Kardeşim neden sürekli yardım kategorisi varken sohbet kategorisine yardım içerikli konu açıyorsunuz? Yardım kategorisi forumun en başında olmasına rağmen

Kardeşim neden sürekli yardım kategorisi varken sohbet kategorisine yardım içerikli konu açıyorsunuz? Yardım kategorisi forumun en başında olmasına rağmen
Sohbete daha uygun olacağını düşündüğüm için ama haklısın yardıma açmam daha mantıklı olurmuş

Kablosuz bağlanınca telefonun şarjının daha hızlı bitmesi normal. Aktif bluetooth bağlantısı şarjı etkiler. 1 Saat kullanımda ise %10 normal. Ben Airpods ile müzik dinlerken bile 1 saatte %15-20 civarı gidiyor. Ki Spotify'da indirilen şarkıları dinlememe rağmen; twitter,instagram,whatsapp kullanıyorum o sürede.

Kablosuz bağlanınca telefonun şarjının daha hızlı bitmesi normal. Aktif bluetooth bağlantısı şarjı etkiler. 1 Saat kullanımda ise %10 normal. Ben Airpods ile müzik dinlerken bile 1 saatte %15-20 civarı gidiyor. Ki Spotify'da indirilen şarkıları dinlememe rağmen; twitter,instagram,whatsapp kullanıyorum o sürede.
Anladım hocam teşekkür ettim

Bu çok saçma bence, Bluetooth’un harcadığı enerji kulaklığın kablo ile çektiği enerjiden daha az olması gerekiyor.

Bu çok saçma bence, Bluetooth’un harcadığı enerji kulaklığın kablo ile çektiği enerjiden daha az olması gerekiyor.
Kesinlikleee bende böyle düşünüyordum o yüzden konuyu açtım ama şarjı belirgin bi şekilde çok götürüyor kablosuz kulaklık

Ben solo 3 ü alalı 2 yıl oldu neredeyse pil ömrü sizin dediğiniz gibi saatte %10 azalmıyor. Şarja genelde ayda 1 takıyorum ve her gün 2 saat kullanıyorum. Garantiye bi gösterin bence.

Ben solo 3 ü alalı 2 yıl oldu neredeyse pil ömrü sizin dediğiniz gibi saatte %10 azalmıyor. Şarja genelde ayda 1 takıyorum ve her gün 2 saat kullanıyorum. Garantiye bi gösterin bence.
Muhtemelen yanlış kullanıyorum basit bi tane tuş var ama bağlamak için baya uğraşıyorum biraz daha deneyim olmadı dediğiniz gibi garantiye gönderirim

Geri