Çözüldü Bazı uygulamaları açarken sorun yaşıyorum

Dostum kullandığın anemone’dan kaynaklanıyor olabilir normalde anemone nun font desteği yoktu sanırım görüyorum ki sende fontlar kurulu eski anemone sürümü yama atılmış galiba anemone u kaldır Filza dan anemone ile alakalı ne varsa sil root kısmından aratarak respring yap iCleaner ile temizle respring yap sonucu bildir

Dostum kullandığın anemone’dan kaynaklanıyor olabilir normalde anemone nun font desteği yoktu sanırım görüyorum ki sende fontlar kurulu eski anemone sürümü yama atılmış galiba anemone u kaldır Filza dan anemone ile alakalı ne varsa sil root kısmından aratarak respring yap iCleaner ile temizle respring yap sonucu bildir
Dostum sağolasın sorun ortadan kalktı ama anemone'yi tekrar kursam sorun devam eder mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@HamzaC. ysaklı repoda yüklü görüyorumki.. Yapma dostum kullanma o repoyu telefonuna yazık

Yasaklı repoyu da kaldırayım hemen hocam siz bana hangileri olduğunu gösterir misiniz birini biliyorum da diğerlerinin farkında değilim.

Yasaklı repoyu da kaldırayım hemen hocam siz bana hangileri olduğunu gösterir misiniz birini biliyorum da diğerlerinin farkında değilim.

Tüm repolarının görüntüsünü atabilir misin bakalım ona da :okay:

Dostum sağolasın sorun ortadan kalktı ama anemone'yi tekrar kursam sorun devam eder mi?

Rica ederim dostum anemone u orijinal repodan güncelini indir yama filan yapma font için o zaman sorun olmaz. Sorunu o font için kurduğun yama meydana getiriyor.

Tüm repolarının görüntüsünü atabilir misin bakalım ona da :okay:

Repo listesi
2700df9d835706cbe8adf9212264d68f.png

1404bc530eedf5947481909b32f4bf4d.png

cff19f1e0489d99278b9951dca9ff666.png

pipEnabler tweak i yüklü ise (forceinpicture ile aynı işi yapıyor zaten) onu kapatında ya da kaldırınca düzelebilir bende PipEnabler yüzünden Shazam ile sorun yaşıyordum.

bende de clash of clans da oluyor crashreporter tweakla baktım bazı tweakların uzantısını gösteriyor beni fazla rahatsız etmedigi için diger tweakları silip denemedim

Geri