Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar klavyeyi bir sebepten dolayı arapça yapmıştım geri arapça klavyeyi sildim ama fotodaki gibi bazı şeyler arapça gözüküyor halbuki telefon dilini değiştirmemiştim
Şimdi türkçeçıktı yazılar dediğinide yapayım
[automerge]1563207146[/automerge]
tmmda safarideki konuşma nasıl arapça oldu ve denetim merkezinde bazı şeyler ingilizce bazıları türkçe
Jb var uncover ios 12.1.1 dediğinizi deneyim cok can sıkıcı bir durum
[automerge]1563264298[/automerge] @veyselfurkan alacağınız olsun yüreğime iniyordu telefonun kontrolu başkalarında sandım ya
Merhaba. İkincil dil olarak arapça seçiliyse bu olabiliyor. Mevcut dil türkçe olsa bile eğer ikinci seçenek arapçaysa hala türkçe olmayan metinler direkt ikincil dile göre ayarlanıyor. Klavye ayarlarında arapça mevcutsa silin ya da dil kısmında tercih edilen dil sırasında arapça varsa kaldırmayı deneyin.
cc ile ilgili herşeyi kaldırdım oda geldide aklıma mesela denetim merkezinde parlaklık ve kilit döndürme ingilizce şu anda çok önemi yok ama insan tereddüt ediyor :)