Tweak BatteryPercent12

Kenan___

Yetkili
Moderatör
Tweak: Batterypercent12
Uyumluluk: iOS 12
Fiyat: Ücretsiz
Repo:
Açıklama: Durum çubuğunda ki Pil seviyesini, pil göstergesinin içine koyar.

* iPhone 8 ve daha eski cihazlarda Modern durum çubuğu olmadığı için, “iPadStatusBar” veya benzeri bir tweak le birlikte kullanılabilir.

3be97cc2d585100d5ac43db936d8e8dc.jpg

BatterypercentX gibi renklendirme kolay yoldan düşük güç moduna alma gibi özellikleri olsa görüntü olarak bu çok daha iyi ama malesef sabit renk ve ekstra ayar olmadan kuruluyor tweak.Batterypercentx de eksik olanda bu tweakte var 😀

BatterypercentX gibi renklendirme kolay yoldan düşük güç moduna alma gibi özellikleri olsa görüntü olarak bu çok daha iyi ama malesef sabit renk ve ekstra ayar olmadan kuruluyor tweak.Batterypercentx de eksik olanda bu tweakte var

İkisini aynı anda kullanabilirsiniz :)

Kenan___

İkisini aynı anda kullanınca düşük güç moduna alma kısmı oluyor ama bar içini renklendirme kısmı olmuyor.Keşke yeşil gösterse :)

İkisini aynı anda kullanınca düşük güç moduna alma kısmı oluyor ama bar içini renklendirme kısmı olmuyor.Keşke yeşil gösterse :)

Aynı repoda ‘custombatterycolor’ var. Ben yükleyip denedim, batarya çerçeve rengini, yüzde rakam rengini değiştirdim. Ama bar içini renlendirme ayarını yapmama rağmen rengi değiştirmedi. Sende dener misin ?

Kenan___

Renklendirme ayarını nerden yaptık ki? Bende oldu

Ekli dosyalar

• E00B3B5E-ED29-4BC5-8B1F-C7DEE56F9091.jpeg
    E00B3B5E-ED29-4BC5-8B1F-C7DEE56F9091.jpeg
    399.9 KB · Görüntüleme: 102
Dediğin tweak kuruldu sonra ayarladım bu şekilde oldu şarj takılı değildi.Seçtiğin rengin bir tık açığını içine işliyor renk olarak.Renklerin koyuluklarına göre bazen olmuyor.Rengi koyu,açık olarak dene illaki olur

Bende ikisini de kurmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam yada benzeri tvikvatmi ?)

Alkaline yükle, alkaline için ayni işleve sahip bir tema bulmalısın. Muhtemelen vardır. Cydia’ dan alkaline temaları içindeki görsellere bakarak aramanı tavsiye ederim hocam

Kenan___

Tweak ; Batterypercent12

Uyumluluk ; ios 12

Fiyat; ücretsiz

Repo;

Açıklama; Durum çubuğunda ki Pil seviyesini, pil göstergesinin içine koyar.

* iphone 8 ve daha eski cihazlarda Modern durum çubuğu olmadığı için, “İPadStatusBar” veya benzeri bir tweak le birlikte kullanılabilir.

3be97cc2d585100d5ac43db936d8e8dc.jpg

Kenan___
Hocam iOS 6 nasıl yaptınız

Geri