O omeraksoy Banned Yasaklı 27 Nis 2019 #1 Hareketli ve hoş bir bataryayı temsil eden widgettir ve üstelik ücretsiz!Repo: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Ekran Görüntüsü: Not: Reactor Hareket ediyor sürekli dönüyor.
Hareketli ve hoş bir bataryayı temsil eden widgettir ve üstelik ücretsiz!Repo: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Ekran Görüntüsü: Not: Reactor Hareket ediyor sürekli dönüyor.
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 27 Nis 2019 #2 omeraksoy: Hareketli ve hoş bir bataryayı temsil eden widgettir ve üstelik ücretsiz!Repo: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Ekran Görüntüsü: Not: Reactor Hareket ediyor sürekli dönüyor. Genişletmek için tıkla ... Su an kullanıyorum...süper bir Widget Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
omeraksoy: Hareketli ve hoş bir bataryayı temsil eden widgettir ve üstelik ücretsiz!Repo: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Ekran Görüntüsü: Not: Reactor Hareket ediyor sürekli dönüyor. Genişletmek için tıkla ... Su an kullanıyorum...süper bir Widget Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S Solhan Aktif Üye JailbreakTR 21 May 2019 #3 omeraksoy: Hareketli ve hoş bir bataryayı temsil eden widgettir ve üstelik ücretsiz!Repo: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Ekran Görüntüsü: Not: Reactor Hareket ediyor sürekli dönüyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba hocam tweak i yükledim fakat ortada yer alan şarj yüzdesi gözükmüyor
omeraksoy: Hareketli ve hoş bir bataryayı temsil eden widgettir ve üstelik ücretsiz!Repo: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Ekran Görüntüsü: Not: Reactor Hareket ediyor sürekli dönüyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba hocam tweak i yükledim fakat ortada yer alan şarj yüzdesi gözükmüyor
O omeraksoy Banned Yasaklı 21 May 2019 #4 Solhan: Merhaba hocam tweak i yükledim fakat ortada yer alan şarj yüzdesi gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... Xeninfo adli tweaki kurman lazim..
Solhan: Merhaba hocam tweak i yükledim fakat ortada yer alan şarj yüzdesi gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... Xeninfo adli tweaki kurman lazim..
S Solhan Aktif Üye JailbreakTR 21 May 2019 #5 omeraksoy: Xeninfo adli tweaki kurman lazim.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam yükleyince düzeldi.
omeraksoy: Xeninfo adli tweaki kurman lazim.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam yükleyince düzeldi.